Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Vajdovej prúser: Odstúpi z Let’s Dance?!

Petra Vajdová sa minulý piatok nepríjemne zranila. Zobraziť galériu (5)
Petra Vajdová sa minulý piatok nepríjemne zranila.

BRATISLAVA - V uplynulých dňoch médiá zaplnili informácie o nepríjemnom zranení herečky Petry Vajdovej (32). Tá si počas generálky šou Let's Dance natrhla svalový úpon a spôsobila vnútorné krvácanie v nohe. V nedeľu však napokon na televíznom parkete predsa len vystúpila. No ktovie, či svoje rozhodnutie neoľutovala - po tanci sa totiž od bolesti rozplakala. Odstúpi nakoniec z Let's Dance?!

Petru Vajdovú posledné dni naplno zamestnáva starosť o jej zranenú nohu. Počas piatkovej generálky šou Let's Dance si totiž natrhla svalový úpon a spôsobila si vnútorné krvácanie v nohe. V sobotu preto zrušila svoje predstavenie v SND. O to väčšie prekvapenie bolo, keď len o deň neskôr vystúpila na markizáckom parkete.


Zranená Vajdová si pekne zavarila: Diváci zúria... Si klamárka a podvodníčka!


No ktovie, či svoje rozhodnutie napokon neoľutovala... Naštvala totiž množstvo ľudí, ktorí si kvôli nej nemohli vychutnať sobotné predstavenie. A samotné vedenie divadla z celej situácie tiež nebolo nadšené. Navyše ale bolo vidieť, že ju trsanie pred kamerami veľmi bolelo. Po vystúpení sa totiž od bolesti rozplakala.


Vajdovej zlyhanie: V divadle s ňou nemajú zľutovanie!


Snažili sme sa preto zistiť od samotnej Vajdovej, či trénuje na ďalší nedeľný prenos a ako vidí svoje zotrvanie v projekte. Na naše otázky však neodpovedala. K tejto téme sa nám vyjadril aspoň režisér Let's Dance. „Jej ďalšie účinkovanie v tanečnej šou je stále otázne, všetko ukážu najbližšie dni, ako sa jej zranenie bude liečiť a čo jej odporučia lekári,“ prezradil Pepe Majeský. 

No nechajme sa teda prekvapiť, čo povedia ďalšie vyšetrenia a či Petra začne trénovať alebo z projektu napokon definitívne odstúpi.

Viac o téme: Petra Vajdová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu