Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Všetci sa ho najprv báli a teraz je z kola von: Tento na obrazovkách Markízy definitívne skončil!

Na obrazovkách Markízy končí tento muž. PR článok Zobraziť galériu (5)
Na obrazovkách Markízy končí tento muž. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Tak toto rozhodne nikto nečakal! Keď prišiel na odľahlý markizácky statok, mnohých súťažiacich poriadne vydesil. Na prvý pohľad najsilnejší hráč, aký sa kedy na Farme objavil - Jaro Hudacký (37) totiž disponoval nielen mohutnou stavbou tela, ale i bohatými vojenskými a misionárskymi skúsenosťami. A hoci by to predtým nikto nepovedal, na porážku svalnatého muža postačil len jeden jediný duel!

Včera večer sa na obrazovkách Markízy odohral už v poradí tretí duel, ktorý bol opäť v pánskom podaní. Farmári si spomedzi sluhov vybrali aj napriek nedávnemu nepríjemnému zraneniu ako prvého duelanta Šimona Nému, ktorý vyzval na súboj bývalého vojaka a misionára Jara Hudackého.


Podraz na markizáckej Farme?! Teraz sa majú naozaj čoho báť!


A hoci to mohlo vyzerať tak, že si Šimon týmto rozhodnutím „zavesil nad hlavu Damoklov meč“, opak sa stal pravdou. Slobodný kvetinár bol totiž úspešnejší nielen vo vedomostnej disciplíne, ale aj pri pílení dreva, kedy si do tabuľky pripísal druhý a zároveň víťazný bod.

Paradoxom je, že pri príchode mohutného veterána na farmu mali viacerí statkári obavy a silný rešpekt, ktorý pramenil najmä z jeho cenných vojenských skúseností či masívnej fyzickej muskulatúry. Na prvý pohľad najsilnejšieho hráča však podľa jeho vlastných slov  trápili zdravotné problémy s chrbtom a niekoľkokrát pred kamerami tiež spomenul, že by sa už rád vrátil za svojou rodinou, ktorá mu veľmi chýba.

Túto skutočnosť v konečnom dôsledku potvrdil aj víťaz včerajšieho súboja. „Vybral som si ťažkého súpera, to mi je jasné, to videl každý hneď, ale môžem povedať, že mi v tom pomohol aj on v tom rozhodnutí. Prišiel za mnou s tým, že to aj zo zdravotného hľadiska nezvláda, že bol na misiách 36 mesiacov a chýba mu rodina,“ skonštatoval Šimon.

Či zdatný Jaro pri výbere disciplín skutočne taktizoval v prospech Šimona, tak to už vie snáď len on sám. Jedno je však isté – niekdajší misionár je definitívne z kola von a v boji o rozprávkových 75 000 eur si už viac nezahrá.

Niekdajší vojak Jaro zvládol misie po celom svete, no brány markizáckej Farmy opúšťa už po jednom jedinom dueli.
Zobraziť galériu (5)
Niekdajší vojak Jaro zvládol misie po celom svete, no brány markizáckej Farmy opúšťa už po jednom jedinom dueli.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

 

Viac o téme: Farma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu