Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Pikantné FOTO slovenskej miss: Na webe úplne odhalená a... Jej frajer má ruky rovno TAM!

Veronika Maťašová bola finalistkou Miss Slovensko 2016. Zobraziť galériu (10)
Veronika Maťašová bola finalistkou Miss Slovensko 2016.

BRATISLAVA - Sociálne siete sú plné atraktívnych žien, ktoré sa nehanbia občas zverejniť aj trochu odvážnejšiu fotku. Jednou z takých je, zdá sa, aj finalistka Miss Slovensko 2016 Veronika Maťašová (20). Sympatická brunetka totiž na Instagram vešia jednu odhalenú fotku za druhou. Nedávno dokonca takú, na ktorej je hore bez. A prsia? Tie vo svojich rukách pevne drží jej frajer!

Žijeme v dobe sociálnych sietí - svoje profily na Facebooku či Instagrame má dnes už azda každý a ľudia na webe sú ochotní deliť sa aj o tie najväčšie detaily zo svojho súkromia. Či už ide o informácie alebo o fotky. Jednou z takých je, zdá sa, aj bývalá finalistka Miss Slovensko 2016 Veronika Maťašová. Do redakcie nám totiž prišiel tip, že mladučká brunetka vešia na web poriadne odvážne fotky.

Jej profil je plný záberov, na ktorých odhaľuje svoje telo v plavkách či dokonca... Pred pár dňami sa misska pochválila snímkou z dovolenky, na ktorej pózuje so svojím priateľom. Háčikom však je, že sympatická Slovenka je tam úplne hore bez. Jediné, čo zakrýva jej bujné vnady, sú ruky jej priateľa, ktorý ženské zbrane drží pevne v rukách. No, zavesiť takéto niečo na internet chcelo určite poriadnu dávku odvahy!

Viac fotiek nájdete v našej GALÉRII»

Galéria: Pikantné FOTO slovenskej miss: Na webe úplne odhalená a... Jej frajer má ruky rovno TAM!

 

Viac o téme: Miss SlovenskoVeronika Maťašová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu