Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Obrovské sklamanie na Markíze: Toto je úplná katastrofa!

Obrovské sklamanie na markizáckych obrazovkách. Zobraziť galériu (6)
Obrovské sklamanie na markizáckych obrazovkách. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Nový farmár týždňa Jožko Bohdan (40) by sa aktuálne najradšej zahrabal pod čiernu zem. Útly statkár totiž totálne zlyhal, keď pod svojím vedením nedokázal splniť ani jednu zo zadaných úloh. Sklamaný je predovšetkým hospodár, ktorý jeho nepodarené farmárčenie označil za totálnu katastrofu!

Tento týždeň sa na oravskom salaši ujal „kraľovania“ útly statkár Jožko. A hoci mnohí dúfali, že obrovský pracant a odborník na drevo bude pre túto funkciu priam ideálnym kandidátom, opak sa stal pravdou. Ich počiatočné nadšenie totiž vystriedalo zlyhanie na plnej čiare.


Na markizáckych obrazovkách to vrie: Nenávisť medzi ženami!


Sklamanie nad farmárskymi výkonmi netajil predovšetkým hospodár, ktorý pri príchode na salaš aktuálneho vodcu absolútne nešetril. „Toto je úplná katastrofa! Aká práca, taká pláca. Som sklamaný!“ vyjadril svoju nespokojnosť nekompromisný Martin.

„To ani nie je organizácia toto, čo som videl. Pretože vy nemáte nič dorobené, ani jednu jedinú úlohu. Ste si toho vedomí?“ pokračoval ďalej nahnevaný hospodár. Jeho nelichotivé reakcie tichého Jožka totálne zlomili a bolo vidieť, že svoje farmárske fiasko znáša naozaj veľmi ťažko.

Čo bolo príčinou Jožkovho neúspešného farmárčenia a prečo úlohy nestihol dokončiť, sa dozviete už dnes večer na Markíze.

Aktuálny farmár týždňa Jožko hospodára vôbec nepotešil.
Zobraziť galériu (6)
Aktuálny farmár týždňa Jožko hospodára vôbec nepotešil.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Farma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu