Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Výročie smrti Darinej manažérky: Títo ľudia na ňu nikdy nezabudnú!

Dnes je presne rok od smrti Darinej manažérky a dobrej kamarátky Evy Skallovej (†36). Zobraziť galériu (8)
Dnes je presne rok od smrti Darinej manažérky a dobrej kamarátky Evy Skallovej (†36). (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Presne pred rokom podľahla zákernej rakovine manažérka a dobrá kamarátka Dary Rolins (44) – Eva Skallová (†36). Tá za sebou zanechala len 9-ročnú dcéru Charllotku, smútiacu rodinu a na vždy veselú bojovníčku určite nikdy nezabudnú ani jej blízki priatelia zo šoubiznisu.

Dnes je to presne rok, čo sa na verejnosť dostala smutná správa o smrti manažérky Dary Rolins - Evy Skallovej, ktorá po náročnom a zdĺhavom boji podľahla zákernej rakovine. Jej rodina, ale i blízki kamaráti z česko-slovenského šoubiznisu na ňu doteraz nedajú dopustiť a na milovanú Evu neustále spomínajú.


Krutá rana: Manažérka a kamarátka Dary Rolins je mŕtva!


„Určite niečo chystáme!" prezradila Topkám Dara k výročiu smrti svojej kamarátky a manažérky. „My na tých kamarátov, ktorí odišli, nezabúdame. Aj tu v Bratislave často chodíme s kamarátmi zasa na Alexov hrob, pretože práve on ma zoznámil s Darinkou,“ povedala nám zas v rozhovore známa fotografka Petra Ficová.

„Aj pri výročiach, aj pri narodeninách, aj na dušičky, chodíme na Alexov hrob a takisto budeme chodiť, bohužiaľ, aj na Evičkin,“ skonštatovala so smútkom v očiach Petra, ktorú s Darou i bojovníčkou Evou spájalo priam nerozlučné kamarátstvo. Česť jej pamiatke!

Na Evu Skallovú nikdy nezabudne ani fotografka Petra Ficová.

Viac o téme: Dara RolinsPetra FicováEva Skallová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu