Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Úprimne dojatá Dara: Takéto rozcítené slová venovala svojim fanúšikom!

Dara Rolins pokrstila svoj nový diár. Zobraziť galériu (12)
Dara Rolins pokrstila svoj nový diár. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Speváčku Daru Rolins možno bez debaty označiť ako slovenskú divu. Miesto na výslní si už užíva nejaké to desaťročie, na konte má množstvo úspešných skladieb a bez najmenšieho problému vypredáva koncerty. To však nie to jediné, čím sa blondínka môže pýšiť. Za zmienku jednoznačne stoja aj jej fanúšikovia, ktorí na svoju "Darču" nedajú dopustiť.

A niet sa čo čudovať. Krásna speváčka má so svojimi obdivovateľmi nie celkom tradičný vzťah. S fanúšikmi totiž pravidelne komunikuje, pravidelne ich zásobuje svojimi osobnými pocitmi, myšlienkami a rada sa s nimi podelí hoci aj o informácie zo súkromia. A okrem nesporného talentu a charizmy je zrejme práve toto dôvodom, prečo ju jej „dúhy“ tak milujú.

Dara Rolins
Keď sme blondínku nedávno stretli na krste jej nového diáru, nedalo sa prehliadnuť, že Dara si k publiku vytvorila mimoriadne pevný vzťah. Bratislavské kníhkupectvo neopustila bez toho, aby podpísala každý jeden diár a bez problému vyhovela žiadosti o spoločnú fotografiu či objatie. „Ja si to strašne vážim! Naozaj som hrozne rada za to publikum, za svojich fanúšikov. Dovolím si tvrdiť, že oni sú iní. Asi je to tým, že sme na seba za tie roky tak namotaní a oni sú mi dlhodobo verní.  Že to nie je také, že sa mi prihodila tá sláva pred rokom, ale jednoducho spolu rastieme,“ zamyslela sa speváčka, keď sme sa jej spýtali, ako vníma podporu svojich fanúšikov.

„Oni so mnou prežívajú radosti a aj tie smutné veci, čo sa mi v živote stanú. A ja to viem, cítim to, lebo vďaka tým sociálnym sieťam sme tak prepojení, reagujú, píšu a ja to čítam, lebo ma to zaujíma. Tým pádom si myslím, že medzi nami vzniká také zvláštne puto. Ono sa to potom aj tak ako keby prejaví na týchto akciách, vystúpeniach, keď sme si blízko. Je to naozaj také osobné a mám z toho radosť,“ neskrývala nadšenie zo svojich skalných obdivovateľov.

Dara sa z kontaktu so svojimi obdivovateľmi vždy úprimne teší.
Zobraziť galériu (12)
Dara sa z kontaktu so svojimi obdivovateľmi vždy úprimne teší.  (Zdroj: Jan Zemiar)

A hoci množstvo z nich pri stretnutí so svojou divou nedokázalo udržať slzu, zaujímalo nás, kedy dokážu fanúšikovia dojať ju samotnú. „Mňa dojíma celá tá situácia toho, že ich dokážem dojať. Že majú potrebu sa ma dotknúť, objať ma, cítim, ako sa chvejú. A presne, že sa niekto rozplače vedľa mňa, ako mi polichotia, dávajú mi do náručia svoje deti, o ktorých tiež viem, že počúvajú moje pesničky. Cítim to, keď ma objímu, chcú sa so mnou vyfotiť a poznajú moje meno. Celá tá situácia je rozhodne výnimočná,“ vyznala sa Dara, pre ktorú sú jej fanúšikovia neoddeliteľnou súčasťou života.  

Ak vás zaujíma, na čo sa fanúšikovia môžu tešiť v novom Darinom diár,i či ako jej dcérka Laura zvláda nový školský rok, kliknite si na videorozhovor v článku.

Viac o téme: Dara Rolins
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu