Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Ďalší rozvod v slovenskom šoubiznise: Známy moderátor je po 27 rokoch opäť voľný... Priznal dôvod!

Ďalší rozvod v šoubiznise. Zobraziť galériu (6)
Ďalší rozvod v šoubiznise.

BRATISLAVA - V slovenskom šoubiznise sa v poslednej dobe akoby roztrhlo vrece s rozvodmi. Manželstvo nevydržalo ani známemu moderátorovi a dabingovému hercovi Rasťovi Sokolovi (48), známemu z vedomostnej šou Dobre vedieť. Po dvadsiatich siedmich rokoch sa v piatok ráno rozviedol s manželkou Katarínou! Topkám prezradil, čo bol dôvod krachu ich dlhoročného vzťahu.

Definitívny koniec! V týchto dňoch sme informovali, o šokujúcom rozpade 39-ročného manželstva jedného z najstabilnejších párov slovenského šoubiznisu, moderátorky Aleny Heribanovej a jej manžela Jozefa a od piatku sa k nim pridal ďalší kolega. Po viac ako 27 rokoch stroskotalo manželstvo aj moderátorovi markizáckej vedomostnej šou Dobre vedieť! Rasťovi Sokolovi, ktorého hlas jej mnohým divákom známy aj z dabingu.

O manželských problémoch moderátora sa v šoubiznise šuškalo už dlhšie. Keď sme ho pred mesiacom ohľadom rozvodu oslovili, nechcel sa k tomu vyjadrovať. Tvrdil, že keď bude po všetkom, prezradí viac. V piatok ráno ho súd v Bratislave definitívne rozviedol, a tak sme sa ho spýtali na podrobnosti. Zaujímalo nás najmä, čo bolo dôvodom rozpadu jeho dlhoročného manželstva. Je za krachom iná osoba?

Rasťo Sokol
Zobraziť galériu (6)
Rasťo Sokol  (Zdroj: TV MARKÍZA)

„My sme si s manželkou prestali v poslednom čase dosť rozumieť a ono to vyvrcholilo tým, že som sa odsťahoval a ja som si myslel, že to možno nejako pomôže, že sa nejako napraví ten pošramotený vzťah, ktorý sme mali. Jednoducho sme prestali nejakým spôsobom komunikovať. Tak ako ľudia, ktorí si nemajú čo povedať. No ale ako som sa ja odsťahoval, tak som po mesiaci dostal návrh na rozvod, takže som to akceptoval. Nie je za tým nikto tretí samozrejme,“ odvetil topkám Sokol.

Podľa našich informácií za rozpad vzťahu môže aj žiarlivosť manželky, Tá vraj začala na moderátora oveľa viac žiarliť po tom, čo sa začal častejšie objavovať v televízii. Oficiálnym dôvodom ich rovodu je odcudzenie, čo nám potvrdil aj Sokol.

„Keďže máme dospelé deti, tak to celé trvalo 15 minút, ona mala aj právničku a sudkyňa sa jej pýtala, či si stojí za návrhom, povedala, že áno, mňa sa spýtala či akceptujem dôvody, ktoré boli strata emočných väzieb a odcudzenie,“ netajil markizák, ktorý tvrdí, že za rozvodom nie je nikto tretí a momentálne po svojom boku nemá nikoho. „Nie, nemám nikoho, s kým by som žil alebo mal s niekým vzťah,“ uviedol moderátor, ktorý priznáva, že ich problémy v manželstve trvali dlhšie.

„My sme už mali dlhšie tieto problémy a môže sa to stať každému. Nie som človek, ktorý pôjde zo vzťahu do vzťahu, ja si tiež potrebujem upratať v hlave a po 27 rokoch to nie je sranda. Ja nemám partnerku, ale neviem, ako je to zo strany teraz už mojej exmanželky. Ja som s ňou posledné 4 mesiace nekomunikoval, ona sa absolútne odstrihla,“ dodal dnes už rozvedený Sokol, ktorý má s exmanželkou dve deti, 27-ročného syna a 22-ročnú dcéru. 

Viac o téme: Rasťo Sokol
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu