Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Hryc prezradil, čo nemal: Wanda s deťmi má vážne problémy na dovolenke!

Andy Hryc Zobraziť galériu (7)
Andy Hryc

BRATISLAVA - Spackaná dovolenka! V týchto dňoch si dcéra známeho herca Andyho Hryca (67), producentka Wanda Adamik Hrycová (40) mala užívať dni plné oddychu a radosti v slnečnom Turecku. Zdá sa, že namiesto toho momentálne prežívajú za hranicami nepríjemné starosti, čo nám prezradil v rozhovore jej otec.

Hryc o vnukoch

Toto nechce nikto zažiť! Známa producentka Wanda Hrycová si užívala týždeň v slnečnom Turecku. Tam prišla spolu s rodinnou oddychovať a nachytať bronz. No namiesto pokojného ležania na pláži a kúpania sa v mori si  rodinka vytrpela svoje. 

Hoci sa na dovolenku určite všetci tešili, nevyšla im úplne podľa predstáv. Pobyt im totiž skomplikovali zdravotné ťažkosti, čo nám vo štvrtok večer prezradil Wandin otec, herec Andy Hryc. Toho sme stretli na premiére nového tanečného divadla Jána Ďurovčíka Richard III. a zisťovali sme, ako sa majú jeho 3 vnuci.

„Teraz sú momentálne v Turecku. Wanda s nimi odišla na dovolenku. Majú tam teraz zdravotné problémy. Mi volali odtiaľ, že niečo tam nie je v poriadku, ale už budú za chvíľu doma,“ prezradil Hryc, ktorý ich problémy však nekonkretizoval. Treba dúfať, že nejde o nič vážne.

Napriek tomu, že má Hryc troch vnukov, sa za dedka nepovažuje a ani vnuci ho tak nevolajú. „Predovšetkým, ja nie som žiadny dedko. Ja som s nimi kamarát. Oni mi hovoria Andy a my máme veľmi vážny kamarátsky vzťah, ktorý je tajný vzťah, aby rodičia nevedeli,“ dodal na záver s úsmevom herec. Viac sa dozviete z videa.

Viac o téme: Wanda HrycováAndy Hryc
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu