Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Spevák kapely Alphaville zahviezdil opäť na Slovensku: Takto sa rokmi zmenil!

Spevák skupiny Alphaville Marian Gold Zobraziť galériu (10)
Spevák skupiny Alphaville Marian Gold

HUMENNÉ - Legendárna nemecká synthpopová kapela Alphaville, ktorej piesne Forever young či Big in Japan pozná snáď každý, sa počas uplynulého víkendu objavila po rokoch opäť na Slovenku. Spevák skupiny Marian Gold sa predviedol divákom na koncerte v Humennom ako nestarnúci rocker. Aj keď sa jeho výzor za roky poriadne zmenil, jeho hlas vôbec nezostarol. Veď posúďte sami!

Roztočili to na Domaši! Členovia svetoznámej kapely Alphaville sa počas víkendu objavili na koncerte v Humennom, kde si to užili nielen oni, ale aj diváci. Hoci na Slovensku boli už niekoľkokrát, na Domaši sa ocitli po prvýkrát. Aj keď sa výzor speváka Mariana Golda za roky výrazne zmenil, jeho hlas a piesne vôbec nestarnú o čom sa presvedčili aj samotní diváci v Humennom, ktorí si koncert poriadne vychutnali.

,,Publikum bolo skvelé. Snažíme sa dať ľuďom všetko, hlavne srdce a dušu. Slovensko sa nám páči. Najmä ľudia, ubytovanie. Prakticky stále cestujeme, hlavne po Európe a USA,“ priznali na tlačovke členovia kapely, ktorí boli ubytovaní v krásnom hoteli na Domaši.

Zisťovali sme, či členovia svetoznámej skupiny mali aj nejaké špeciálne požiadavky, čo sa týka ubytovania a stravy. ,,Kapela a ani jej líder Marian Gold nemali žiadne špeciálne požiadavky. Celkovo pôsobili veľmi slušne a nemali problém hosťom hotela dať aj autogram,“ prezradila topkám riaditeľka hotela Zelená Lagúna Silvia Manduľáková .

Koncert bol súčasťou galavečera pri príležitosti osláv 700. výročia prvej písomnej zmienky o meste Humenné. V programe ako predskokani kapely vystúpili Marián Čekovský, Hex, Štátna filharmónia Košice a iní.

Alphaville je nemecká synthpopová kapela, ktorá získala veľkú popularitu v 80-tych rokoch. V roku 1983 kapelu založili Marian Gold, Bernhard Lloyd a Frank Mertens. Roku 1984 opustil kapelu Frank Mertens a bol nahradený Rickym Echoletteom. Členovia kapely pochádzajú z Berlína, ale spievajú po anglicky. Skupina je známa hitmi ako Forever Young, Big in Japan a Songlines. Do roku 2010 predala viac ako 6 miliónov albumov. Fotografie z koncertu nájdete v našej GALÉRII.

Viac o téme: AlphavilleMarian Gold
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu