Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Šokujúci dôvod Gregorovej rozchodu: Vykopla ho kvôli drogám!

Hana Gregorová a Ondřej Koptík Zobraziť galériu (6)
Hana Gregorová a Ondřej Koptík (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Poriadne sa pretvaroval! Hana Gregorová (65) v uplynulom období žiarila šťastím vďaka mladšiemu milencovi Ondřejovi Koptíkovi (34). Ako však najnovšie zistila, celý čas jej v niečom klamal. Na oko odsudzoval drogy, a pritom sám ich užíval.

Ako sme vás už na topkách informovali, Hana Gregorová a Ondřej Koptík sa rozišli. Podľa vyjadrení mladého IT-čkára na Facebooku bola chyba evidentne na jeho strane. Sám priznal, že svojej láske v niečom klamal. 


Surový ROZCHOD roka: Gregorová odkopla svojho zajačika... Takto ju odprosuje!


A už je aj jasné v čom. Herečka totiž u neho našla omamné látky. „Tvrdil som jej, ako neznášam drogy, a pritom som ich užíval,” priznal Koptík českému Blesku. „Teraz, keď sa to prevalilo, vyhľadal som odbornú pomoc a dvakrát týždenne dochádzam za odborníkmi, ktorí mi pomôžu so závislosťou na marihuane,” dodal. 

Jeho výlevy na sociálnej sieti a prosby o odpustenie ale zatiaľ nezabrali. Hana sa jednoducho neozýva a dokonca neprijala ani kvety, ktoré jej Ondřej poslal. „Nikdy som nechcel tej najskvelejšej žene na svete ublížiť, strašne to bolí. Neviem, čo mám robiť, aby mi odpustila,” sype si popol na hlavu. Nuž, nechajme sa prekvapiť, či Koptíkova snaha riešiť svoj problém Hanu obmäkčí, alebo mu klamstvá nikdy neodpustí...

Ondřej Koptík a Hana Gregorová
Zobraziť galériu (6)
Ondřej Koptík a Hana Gregorová  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Hana Gregorová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu