Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Evelyn prezradila pravdu o Let's Dance: Takto vyzerá náš skutočný tréning!

Eva Evelyn Kramerová a Lukáš Hojdan si povahovo zjavne sadli. Zobraziť galériu (12)
Eva Evelyn Kramerová a Lukáš Hojdan si povahovo zjavne sadli. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Pred pár dňami sme boli na tanečnom tréningu Evy Evelyn Kramerovej (27) a Lukáša Hojdana (30). Dvojica trénovala svoju choreografiu na dnešné kolo Let's Dance. Išlo však len o veľmi skrátenú verziu ich skutočných príprav - zaujímalo nás preto, ako vyzerá ich reálny, plnohodnotný tréning. A známa blondínka nám prezradila pravdu!

Evelyn - Let´s Dance

Dnes večer Markíza svojim divákom prinesie v priamom prenose už tretie kolo tanečnej šou Let's Dance. Pred pár dňami sme sa išli pozrieť na to, ako sa na svoje vystúpenie pripravuje komička Eva Evelyn Kramerová a jej tanečný partner Lukáš Hojdan.

Mali sme možnosť vidieť asi 15 minút z ich tréningu, počas ktorého ich natáčala Markíza. Zaujímalo nás ale, ako vyzerá ich skutočný, plnohodnotný tréning. „Tak, Lukáš nie je taký milý a ja tiež nie som veľmi príjemná. Tak to je náš skutočný tréning. Vyzerá trošku inak,“ priznala blondínka a pridal sa aj Lukáš: „Je to trochu horská dráha.“ 

„My zo srandy do plaču, z nervov do kľudu, proste všetky emócie vystriedame pri tom,“ dodala známa blondínka, ktorá má po tréningu vždy kopec plánov a potom ich na poslednú chvíľu ruší, lebo nevládze. „Potom si naplánujem sto vecí, lebo si myslím, že to dokážem a potom prídem domov a všetko odvolám, aby som si mohla ísť ľahnúť a vysporiadať sa so svojou svalovicou,“ priznala Evelyn. 

Dvojica vraj trénuje v priemere štyri hodiny každý jeden deň. Zaujímavosťou však je, že hoci prípravy na tanečný večer sú náročné, komička mala svalovicu prvýkrát až tento týždeň. „Svalovicu mám prvýkrát teraz, keď ideme do tretieho kola. Po tom jive je to prvá svalovica. Ako, bola som unavená, jasné, lebo keď 3 hodiny robíte niečo, čo je namáhavé, tak je každý trochu unavený, ale svalovica dorazila až teraz, ale taká, že poriadna. Za všetky tri kolá,“ priznala, na čo Lukáš zahlásil: „A ja si myslím, že to bude len horšie už...“ Nuž, Evelyn sa zjavne má ešte na čo tešiť! Viac sa dozviete z videa vyššie. 

Viac o téme: Eva Evelyn Kramerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu