Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Zničená sexbomba z Farmy sa ukázala bez mejkapu: Plač a beznádej rovno pred kamerami!

Sexi farmárka Eva to psychicky nezvláda. Zobraziť galériu (7)
Sexi farmárka Eva to psychicky nezvláda. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Tvrdý režim a drsné podmienky na Farme si začínajú vyberať svoju daň. S nehostinným prostredím sa nedokáže zžiť už ani ambiciózna sexbomba Eva Zelníková (22). Blondínka totiž najnovšie nevydržala nápor emócií a rozplakala sa rovno pred televíznymi kamerami. Verejnosti sa zároveň po prvý raz ukázala bez zbytočných príkras a mejkapu.

Deviata séria Farmy sa ešte ani len poriadne nerozbehla a už tu máme adeptov, ktorí by drsnú reality šou najradšej opustili. K športovkyni Ivane Slabej, ktorá sa len nedávno vyjadrila, že situáciu na statku absolútne nezvláda, sa totiž najnovšie pridala aj jej súperka – cieľavedomá sexica Eva Zelníková.


Šok na Farme: Odstúpenie hneď na druhý deň?!


„Je to na psychiku ťažké, taká chvíľka ťažká na mňa došla,“ vyjadrila sa pred televíznymi kamerami plavovláska. „Babka ma zabije doma. Ja nechcem, aby ma takto videla,“ pokračovala so slzami v očiach. „Keď uvidí, čo tu my dorábame, tak jej bude asi ťažko. Nechcem, aby videla, že som tu plakala, lebo bude plakať aj ona. Lebo nechcela, aby som sem išla,“ lamentovala ďalej Eva, ktorá veľkú životnú zmenu v súvislosti s nehostinnými podmienkami znáša dosť zle.

Farmárka Eva Zelníková sa rozplakala pred kamerami.
Zobraziť galériu (7)
Farmárka Eva Zelníková sa rozplakala pred kamerami.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

„Toto keď dám, keď tu budem aspoň mesiac, to budem fakt pani potom,“ priznala tvrdý režim na hospodárstve Zelníková, ktorá sa zároveň po prvý raz ukázala bez mejkapu. No hoci v danom momente vyzerala smutne a utrápene, treba uznať, že aj vo svojej absolútne prirodzenej podobe je Eva stále rovnako pôvabná a atraktívna žena.

Čo bolo hlavným spúšťačom jej emočného výlevu, sa dozviete už dnes večer na Markíze.

Takto vyzerá Eva Zelníková bez mejkapu a akýchkoľvek príkras.
Zobraziť galériu (7)
Takto vyzerá Eva Zelníková bez mejkapu a akýchkoľvek príkras.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: FarmaEva Zelníková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu