Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Rakovskej životné zmeny: Najskôr nový frajer, teraz aj toto!

Barbora Rakovská Zobraziť galériu (11)
Barbora Rakovská

BRATISLAVA – Rok plný zmien! Moderátorka Barbora Rakovská (31) prežíva momentálne šťastné obdobie. Jej život sa jej mení od základov. Hoci v apríli tohto roka oficiálne oznámila s partnerom Tomim Popovičom rozpad ich 8-ročného vzťahu, dnes je opäť šťastná a zamilovaná. Okrem nového priateľa však blondínka vo svojom živote urobila ďalšiu výraznú zmenu.

Život je zmena! Moderátorka Barbora Rakovská, ktorú diváci mohli vidieť na obrazovkách naposledy moderovať lotériu, či ju môžu počuť v rádiu, prežíva rok plný zmien. V polovici apríla tohto roka sa oficiálne rozišla s otcom svojej dcéry Amie - Tomim Popovičom, s ktorým jej to už dlho škrípalo. Päť mesiacov po rozchode však vyšlo najavo, že kráska je opäť zadaná.

Muzikanta nahradil sympatický tridsiatnik mimo umeleckého prostredia - komunálny politik Ľuboš Krajčír. Ten je zástupcom starostu bratislavskej mestskej časti Dúbravka. Okrem toho jej dcérka pred pár dňami nastúpila prvýkrát do školy a stala sa z nej prváčka. To však nie sú jediné zmeny, ktoré sa dejú v živote známej blondínky. Ako sme sa dozvedeli, onedlho zmení takmer po 3 rokoch aj prácu v rádiu. A už teraz sa na to veľmi teší.

„Tento rok je pre mňa naozaj zlomový, v osobnom aj pracovnom živote. Dôležité rozhodnutia sú niekedy veľmi ťažké a ťahajú sa dlhšie, ale ja som rada za všetky, ktoré som urobila a teším sa z vecí, ktoré prichádzajú po nich. Pracovne sa od októbra presuniem do Európy 2, kde sa veľmi teším na nové skúsenosti a kolegov. Rozhodla som sa pre zmenu, ktorá je pre mňa pracovne veľmi zaujímavá a je to aj veľká výzva. Samozrejme za roky vo Vlne som vďačná,“ povedala topkám s úsmevom Rakovská. Moderátorke držíme palce, nech sa jej darí v pracovnom aj v súkromnom živote.

Viac o téme: Barbora Rakovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu