Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Latinák obvinený z nechutného činu: Fuj, si pekný kus hnoja!

Lukáš Latinák Zobraziť galériu (9)
Lukáš Latinák (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA – Toto snáď nie je pravda!? Diváci sú poriadne zhrození z herca Lukáša Latináka(40), ktorý sa najnovšie objavuje v novom markizáckom seriáli Rex. Pred pár dňami ho istá pani na sociálnej sieti obvinila, že je kus hnoja. Mal sa totiž vedome dopustiť nechutného činu! Neuveríte, čo údajne spravil...

Herca Lukáša Latináka, ktorý sa zviditeľnil v markizáckej Partičke a dnes hrá v novom seriáli Rex komisárovho asistenta Karola Šimečka, majú ľudia v posledných dňoch poriadne v zuboch. Na sociálnej sieti sa totiž na jeho adresu spustila obrovská kritika po tom, čo istá žena zverejnila status, kde ho obvinila z nechutného činu.

„Si pekný kus hnoja! Ďakujeme pánovi Latinákovi, ktorý natáčal na Vychylovke film, za „spríjemnenie“ výletu a po upozornení jednej pani, že má pod autom mačku, mal na háku a mačku prešiel. Na to som mu zakričala cez okno do auta, že ju zrazil. Len sa usmial a išiel ďalej. Prešiel jej rovno po hlave, mačička sa ešte pár sekúnd trápila. Pán herec odkazujem vám, že ste pekný ko*ot. Kde sa vytratila ľudskosť a súcit,“ napísala pani, ktorej status ihneď mnohí ľudia zdieľali. Na Latináka sa tak ihneď spustila vlna negatívnych komentárov, kde ho označovali mnohými vulgarizmami.

Lukáša Latináka pani vraj videla pri ohavnom čine.
Zobraziť galériu (9)
Lukáša Latináka pani vraj videla pri ohavnom čine.

Ale boli aj takí, ktorí boli zhrození z reakcií ostatných a snažili sa upozorniť na to, že to nemusí byť pravda. Aj my sme sa snažili vec overiť u samotného herca. Na naše telefonáty ani sms neodpovedal, čím to síce nepotvrdil, ale ani nevyvrátil. Či aj v tomto prípade platí, kto mlčí, ten svedčí, nevedno...

Keďže aktuálne účinkuje v seriáli Rex, kde hrá postavu, ktorá nemá dobrý vzťah k psovi Rexovi, zaujímalo nás, čo na to hovorí televízia Markíza a či sa neobáva, že tieto negatívne reakcie budú mať dopad aj na seriál. „Pán Latinák nakrúca pre televíziu Markíza seriál Rex a tam k žiadnemu incidentu nedošlo. Seriál sa v danej lokalite ani nenakrúca, “odvetila topkám PR manažérka Markízy Michaela Šuľáková.

Do Latináka sa pustilo mnoho znechutených ľudí.
Zobraziť galériu (9)
Do Latináka sa pustilo mnoho znechutených ľudí.

Viac o téme: RexLukáš Latinák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu