Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Hasprovej večne odkladaná svadba: Herečka radikálne zmenila plány... Vieme prečo!

Katarína Hasprová Zobraziť galériu (10)
Katarína Hasprová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Vyjde to už tento rok? Katarína Hasprová (44) už niekoľko rokov plánuje povedať áno svojmu partnerovi Ivanovi Vojtekovi (59). Stále je však veľmi pracovne vyťažená a svadbu nestíha zorganizovať. Pritom už, čo sa ich veľkého dňa týka, dvojica radikálne zmenila plány. Vieme, čo je za tým!

Katarína Hasprová je úspešnou muzikálovou herečkou, ktorá má práce vyše hlavy. Aj počas nadchádzajúcej divadelnej sezóny tmavovlásku čaká viacero hier, v ktorých ju Slováci budú môcť vídať. Objavovať sa bude napríklad v Mačkách, v muzikáli Rómeo a Júlia... A najnovšie ju obsadili aj do pripravovaného predstavenia Mamma Mia.

Katarína Hasprová - muzikál Mamma mia

Herečku sme stretli na tlačovej konferencii k otvoreniu 71. divadelnej sezóny v Divadle Nová scéna. Zaujímalo nás preto, či bude mať čas konečne zorganizovať svadbu, ktorú s partnerom Ivanom Vojtekom plánuje už niekoľko rokov. „No uvidíme, či sa to tam bude niekde dať zasunúť. Pokúšame sa. Tak ten jeden deň na tú svadbu hádam nájdem,“ priznala pre Topky.sk Hasprová. Tá v minulosti plánovala veľkú svadbu, najlepšie v kaštieli... 

To sa však pred časom radikálne zmenilo. Zisťovali sme prečo. „Áno, lebo teraz je už tá situácia iná. Priestor by som chcela pekný, ale celkovo určite to bude vyzerať komorne – v tom zmysle, že nebudú žiadne zábavy. Môj priateľ neznáša také tie rituály, čo sa robia, že krájanie torty a tie mašličky a rozbíjanie tanierov a ozdobené auta. Toto všetko tam nebude. My to urobíme takým jednoduchým, čistým štýlom,“ prezradila nám herečka. Viac o jej divadelných úlohách sa dozviete vo videu vyššie!

Viac o téme: Katarína Hasprová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu