Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Predná predáva svoju »chalúpku«: Toto môže byť vaše za sto tisíc!

Zdenka Predná Zobraziť galériu (14)
Zdenka Predná (Zdroj: Instagram.com/zdenkapredna)

BANSKÁ ŠTIAVNICA - Tak toto už áno! Zdenka Predná (33) sa rozhodla predať svoju malebnú „chalúpku“, ktorá je situovaná v mestskej časti Štefultov. Za dom si pýta rovných 101 000 Eur, čo je o 60 tisíc viac, než bola jeho údajná kúpna suma. Treba však podotknúť, že speváčka nehnuteľnosť výrazne zrekonštruovala. Pozrite, takto to u známej brunetky vyzerá!

Zdenka Predná sa do povedomia verejnosti dostala najmä vďaka prvej sérii speváckej súťaže Slovensko hľadá SuperStar. Odvtedy už ale ubehlo dlhých 13 rokov, brunetka sa vydala a má dve krásne deti. Spolu s manželom - hudobníkom Oskarom Rózsom žije v Banskej Štiavnici, odkiaľ vlastne umelkyňa aj pochádza.

Vo svojom rodnom meste, konkrétne v mestskej časti Štefultov, vlastní Zdenka aj chalúpku, v ktorej žila ešte ako slobodná. Podľa našich zistení sa však speváčka rozhodla svoj malebný domček o rozlohe 1043 m² predať. Nehnuteľnosť, ktorú kúpila v roku 2011 za 43 000 eur, ale musela prejsť kompletnou rekonštrukciou. V súčasnosti tak hodnota tohto renovovaného sídla stúpla na rovných 101 tisíc. Aspoň toľko dvojnásobná mamina za ňu pýta.

Rodinný dom pozostáva zo spálne, detskej izby, kuchyne a kúpeľne s WC. Nádejných záujemcov taktiež láka na tiché prostredie, jedinečný výhľad a najmä súkromie ideálne na relax či víkendový pobyt. Pozoruhodný je aj interiér domu, ktorý je zariadený moderným, ale zároveň i dobovým nábytkom.

Fotky zo speváčkinej prekrásnej chalúpky si môžete pozrieť v našej GALÉRII»

Viac o téme: Zdenka Predná
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu