Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Prvý titul v rámci Miss Universe SR: Táto kráska je Miss Médiá 2017!

Silvia Lakatošová a Vladimíra Luttyová Zobraziť galériu (32)
Silvia Lakatošová a Vladimíra Luttyová

BRATISLAVA - Finálový večer 19. ročníka súťaže krásy Miss Universe Slovenskej republiky sa uskutoční v sobotu 21. októbra o 20.20 na Bratislavskom hrade. Priamy prenos podujatia odvysiela RTVS na Jednotke. Na dnešnej tlačovej konferencii, kde sa volila aj Miss Médiá, to oznámila riaditeľka súťaže Silvia Lakatošová.

miss universe TK

Súčasťou tlačovej konferencie bolo predstavenie finálovej dvanástky a voľba Miss Médiá, o ktorej hlasovaním rozhodli prítomní novinári a novinárky. Titul získala súťažiaca číslo osem Vladimíra Luttyová z Banskej Bystrice. 

Okrem nej sa do finále prebojovali aj Simona Pohančeniková z Bratislavy, Nikola Benedikovičová zo Smoleníc, Dominika Mikulová z Banskej Bystrice, Vivienne Jusko z Bratislavy, Patrícia Budaiová z Banskej Bystrice, Frederika Samuelová z Jasovej, Michaela Piovarčiová z Liptovského Mikuláša, Patrícia Körössyová z Janíka, Adriana Zaujecová z Trávnice a finálovú dvanástku uzatvorili Bratislavčanky Deana Jurčová a Vanesa Bottaňová.

FOTOgrafie finalistiek nájdete v našej GALÉRII»

Súťažiacim rozdá odborná porota počas finálového večera osem titulov - Miss Universe Slovenskej republiky, 1. vicemiss, 2. vicemiss, Miss Emma (cena čitateľov a čitateliek ženského mesačníka), Miss Mary Kay (najzaujímavejšia tvár kozmetickej spoločnosti), Miss Chi Biosilk (cena pre účastníčku s najkvalitnejšími vlasmi), Miss Frais (nová tvár inštitútu zdravia a krásy) a Miss Tip divákov RTVS.

Finalistky v plavkách nájdete TU»

Viac o téme: Silvia LakatošováMiss Universe SRVladimíra Luttyová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu