Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hurikán Irma spustošil aj Vondráčkovej vilu: Helena však urobila obchod desaťročia!

Helena Vondráčková Zobraziť galériu (7)
Helena Vondráčková

PRAHA/FLORIDA – V posledných dňoch prežívali Američania poriadne krušné chvíle. Floridu zasiahol totiž ničivý hurikán Irma, ktorý pustošil všetko, čo mu prišlo do cesty. Množstvo nehnuteľností je kompletne zničených. Táto katastrofa postihla aj dom českej speváckej divy Heleny Vondráčkovej (70). Tá však hlavu v smútku nemá... Urobila totiž obchod desaťročia!

Nielen Američania, ale aj množstvo Čechov a Slovákov zažívali dni plné strachu, hrôzy a beznádeje. Za veľkou mlákou na Floride zúrilo niekoľko dní ničivé tornádo, ktoré pustošilo všetko, čo mu stálo v ceste. Nielen o svoj  život, ale aj svoje domovy sa obávali napríklad aj exmoderátorka Zuzana Belohorcová či bývalá partnerka Borisa Kollára Martina Sabbatini. Zuzana ostala s rodinou doma, Martina odišla s mužom a synom do iného štátu.

 

#hurricaneirma #4 pm #currentsituation #....stale to neuticha ,je to silnejsie a silnejsie

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Belohorcova (@zuzanabelohorcova),

Vo floridskom mestečku St. Petersburg mala roky svoju nehnuteľnosť aj česká spevácka legenda Helena Vondráčková.  Prízemný bungalov kúpila v roku 2004, dnes ho však už nemá. Helena totiž urobila obchod desaťročia. Svoju vilu predala iba niekoľko dní pred ničivou katastrofou. „Keď vidím tú Irmu, tak som šťastný, že barák už je 10 dní predaný,“ povedal pre český Blesk speváčkin manžel Martin Michal. 

Viac o téme: Helena Vondráčková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu