Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Módne (s)hity z Let´s Dance: Prúser Tomiho Kida, Havranová vo vreci a femme fatale večera Strapková!

Tomi Kid Kovács, Mária Havranová, Veronika Strapková Zobraziť galériu (9)
Tomi Kid Kovács, Mária Havranová, Veronika Strapková

BRATISLAVA – Vyfintili sa! V nedeľu večer majú možnosť diváci televízie Markíza sledovať nablýskanú šou Let´s Dance. Priamy prenos si však nenechajú ujsť aj mnohé známe tváre, ktoré sedia v hľadisku. Na to, ako sa vyparádili na túto príležitosť, si posvietila odborným okom vyštudovaná stylistka Andrea Ziegler. A takto ich zhodnotila!

Katarína Kulová, rosnička

Dáma vyzerá úžasne. Krásna farebná kombinácia. Výborné zladenie štýlu. Od účesu cez všetky detaily, vrátane brošne... Skvelé! Hviezda tohto večera!

Módne (s)hity z Let´s
Zobraziť galériu (9)

Adela (Banášová) Vinczeová a Viktor Vincze, moderátori

Veľmi pekné šaty. Vytvárajú dokonalú siluetu. Nádherná farba, ktorá Adele veľmi pristane. Zvážila by som ale ten šperk na krku. Ruší ma. Asymetria toho nepotrebuje príliš veľa. Práve naopak.  Ak už, radšej by som siahla po trendovej dlhej náušnici.  Pekný výber topánok. Mejkap aj účes výborne zladený. Adela je dáma večera.

Oblek parádny. Keďže má už chlopňu na saku čiernej farby, volila by som opasok aj topánky v čiernej farbe. Hnedá je tu trochu navyše. Čierna a hnedá nie je práve top kombinácia. Oceňujem ležérny štýl bez kravaty.

Ako pár pôsobia harmonicky. Modrá farba v akýkoľvek odtieňoch je obľúbená farba v britskej kráľovskej rodine. Dovolím si ich označiť za kráľovský pár večera.

Módne (s)hity z Let´s
Zobraziť galériu (9)

Tomi Kid Kovács s manželkou Dominikou, boxer

Dáma išla na istotu. Malé čierne nič nepokazia. Postava, ktorá si takýto strih môže dovoliť.  Pekne zladené topánky s náušnicami.

Manžela chválim, snažil sa. Sako parádne. Rukávy akurát trochu dlhé. Asi to riešil na poslednú chvíľu a úpravu by už nestihol. Nohavice fajn, ale tiež tá dĺžka... Košeľa prúser... Tú by som vyradila úplne zo šatníka. Jednoduchá kvalitná biela bavlnená by bola skvelá voľba. Tenisky môžu byť.

Ako pár mi ale neladia. To je tiež dôležité si uvedomiť... Je rozdiel, keď idem sám a keď idem s partnerom. Manželka mi príde viac elegantnejšia a slávnostnejšia.

Módne (s)hity z Let´s
Zobraziť galériu (9)

Elena Podzámska, herečka

Skvelý chanelovský top. Pristane jej. Nohavice pôsobia príliš pokrčené. Chápem, že sa v nich pohybuje, ale aspoň pred fotením trochu popraviť. Nevyzerá to dobre.  Prípadne vybrať iné. Vyzerajú dosť vyťahane. Kabelku by som vymenila, štýlovo sa sem vôbec nehodí. Trochu by som sa pohrala s účesom a chýba mi farba na perách. Dala by som si záležať viac na detailoch a bolo by to super!

Módne (s)hity z Let´s
Zobraziť galériu (9)

Klaudia Kritiníková,  moderátorka

Čierna sa na večer hodí. Pekné jednoduché šaty. Výborne tvarujú postavu a vytvárajú dokonalú ženskú siluetu. Veľmi chválim výber topánok. V telovej farbe ladia s farbou pokožky a opticky tak predlžujú nohy. Výborné!

Módne (s)hity z Let´s
Zobraziť galériu (9)

Zuzana Fialová, herečka

Biela jej tiež pristane. Tento typ a strih šiat  je pre ňu výborná voľba. Čo mi príde zbytočné, je šperk. Načo? Lodičkový výstrih je skvelý, aby nechal vyniknúť ženské kľúčne kosti a krk. Náhrdelník to všetko zbytočne prekrýva. Pekný výber lodičiek. Mejkap a účes zladený s celkovým štýlom.

Módne (s)hity z Let´s
Zobraziť galériu (9)

Veronika Strapková, speváčka

Krásna žena. Nádherné ako celok. Šaty zladené s postavou. Výborný výber doplnkov od topánok až po účes a mejkap. Štýlové, elegantné a neskutočne šik. Femme fatale večera!

Módne (s)hity z Let´s
Zobraziť galériu (9)

Mária Mary Havranová, herečka

Preboha, a tebe kto toto robí? Milá a jemná osôbka, ktorá si zaslúži viac. Potláčaš všetko, čo je na tebe pekné. Vyzeráš, akoby si bola oblečená vo vreci. Ty si môžeš dovoliť oveľa viac. Toto pôsobí lacno, až príliš skromne a je to veľká nuda! Čo pochválim, je mejkap. K tomu ale treba všetko iné! Nabudúce ma prekvap!

Módne (s)hity z Let´s
Zobraziť galériu (9)

Viac o téme: Tomi Kid KovácsVeronika StrapkováMária Havranová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu