Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Podvod pri výbere farmára týždňa: Toto keď zistia ostatní... Porazí ich!

Podvod na farmárov. Zobraziť galériu (5)
Podvod na farmárov. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Začali kuť pikle! Ešte sa Farma ani poriadne nerozbehla a už so sebou prináša aj prvé nekalé taktizovanie. Všetko to vypukne pri voľbe nového farmára týždňa, ktoré s čistou hrou nebude mať absolútne nič spoločné... Fúha, tak toto sa ostatným rozhodne páčiť nebude!

Už dnes sa môžete tešiť na epizódu z prvého dňa obľúbenej Farmy, kedy si dvanásť odhodlancov bude po prvý raz voliť farmára týždňa. Pána statku si tentoraz súťažiaci vyberali tak, že každý dostal zvonček a odovzdal ho tomu, koho chcel vidieť na tomto poste.


Toto sú noví markizácki farmári: Slovenský Geissen, mladé žaby aj príležitostný model!


Aj napriek jasnej voľbe sa však pred kamerami prevalil fakt, že súťažiaci rozbehli neférové taktizovanie. „Keby nebola určitá dohoda, dostal by som tých hlasov viac ja,“ vyjadril sa jeden z dobrodruhov. „To sme sa rozprávali po ceste, že ho dáme za farmára a on nás nedá za sluhov,“ prezradil detaily z tajnej dohody ďalší z nich.

„To, že sa stal farmárom... Bola som prekvapená,“ okomentovala situáciu jedna z nič netušiacich žien, ktorá o dohodnutej nečistej hre medzi farmármi nevedela. Kto získal imunitu a lukratívny titul farmára týždňa, si môžete pozrieť dnes večer na Markíze.

Niektorí súťažiaci uzavreli medzi sebou tajnú dohodu o voľbe prvého farmára týždňa.
Zobraziť galériu (5)
Niektorí súťažiaci uzavreli medzi sebou tajnú dohodu o voľbe prvého farmára týždňa.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Farma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu