Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Pevnosť Boyard štartuje: Lucia Mokráňová siahla až na dno svojich síl!

Lucia Mokráňová Zobraziť galériu (4)
Lucia Mokráňová (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Už dnes sa na televízne obrazovky po 20 rokoch vráti legendárna Pevnosť Boyard. Medzi množstvom prominentných tvárí, ktoré zabojujú o víťazstvo v náročných disciplínach, sa objaví aj bývalá farmárka Lucia Mokráňová (25). Tá si adrenalín vo Fancúzsku poriadne užila a v rozhovore nám prezradila aj to, z čoho má najväčší strach.

Pre krásnu fitness trénerku bola účasť v populárnej šou obrovským zážitkom. „Mala som 5 rokov, keď som to sledovala a musím povedať, že v živote nikdy by mi nenapadlo, že ja sa tam ocitnem ako súťažiaca. Takže to pre mňa bolo naozaj neuveriteľné,“ priznala nám nadšená brunetka.

Lucia Mokráňová o Pevnosti Boyard

Momentmi plnými adrenalínu však podľa nej neboli len samotné súťažné úlohy, no za zmienku určite stojí už len samotná preprava na ikonickú pevnosť. „Už tá cesta na Boyard loďou, vlny...  už to bol taký veľký adrenalín - ako nás na pevnosť premiestňovali v košíku. Vlastne už tá samotná cesta bola dobrodružná, prekvapilo ma to tam, že - wau, už aj toto je skúška! Ten, kto sa bojí výšky, by na to asi nemal,“ opísala nám Lucka svoj letný zážitok, ktorý by si s ňou určite vymenilo množstvo fanúšikov svetovo známej šou.

Samotný Boyard a jeho atmosféra sú podľa nej v skutočnosti presne také, ako to majú možnosť vidieť televízni diváci. „Akonáhle som vstúpila na pevnosť, bola som taká roztrasená, nevedela som, že čo, ale bola som v úžase. Všetko som to pozorovala, je to úplne rovnaké v skutočnosti ako v televízii. Ale keď už som bola na pevnosti, ten strach a stres opadli,“ povedala nám kráska s úsmevom o pobyte vo Francúzsku, na ktorý určite len tak ľahko nezabudne.

Ak vás zaujíma, z čoho má Lucia najväčšiu fóbiu, akú úlohu by nezvládla či prečo si takmer vykričala hlasivky, kliknite si na video vyššie. 

Viac o téme: Lucia MokráňováPevnosť Boyard
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu