Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Dámy, nechajte si zájsť chuť: Toto je manželka Braňa Deáka!

Braňo Deák Zobraziť galériu (10)
Braňo Deák (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Označenie sexymbol mu síce príliš nevonia, no podľa žien i tak rozhodne patrí medzi našich najatraktívnejších hercov. Reč je sympatickom Braňovi Deákovi (34), ktorý aktuálne láme srdcia diváčok v markizáckej šou Let's dance. Tie však majú smolu. Tmavovlasá fešák je už nejaký ten rok šťastne zadaný a na poslednom priamom prenose pyšne ukázal svoju manželku. Dámy, toto je pani Deáková!

Braňo Deák je okrem fanúšikov divadla známy aj televíznym divákom. Už pred niekoľkými rokmi z neho mnohé príslušníčky nežného pohlavia nedokázali spustiť oči, keď si zahral hlavnú úlohu v romantickom seriáli Druhý dych a neskôr sa objavil aj v Búrlivom víne, Chlapi neplačú či v Kukučke.

Najnovšie sa na obrazovky vrátil vďaka markizáckemu Let’s Dance, kde na seba strhol pozornosť opäť. Vysoký podiel má na tejto situácii určite aj jeho tanečná partnerka Dominika Rošková, ktorá srší obrovským sexepílom a niet divu, že fanúšikovia relácie túto dvojicu označujú ako najkrajšiu. A hoci by sa mohlo zdať, že medzi Braňom a krásnou blondínkou to mimoriadne iskrí, ide zjavne len o herecký výkon.

Dominika Rošková a Braňo Deák to na parkete poriadne roztočili.
Zobraziť galériu (10)
Dominika Rošková a Braňo Deák to na parkete poriadne roztočili.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Dámy, nechajte si zájsť
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Tento talentovaný fešák je totiž už šťastne ženatý. Dlhoročnú priateľku Ladislavu si herec vzal v úplnej tichosti pred viac ako dvomi rokmi u našich českých susedov. A hoci je známy tým, že svoje súkromie si poctivo stráži, na premiére Let's Dance sa svojou atraktívnou polovičkou predsa len pochválil.

Sympatická brunetka to však zrejme nebude mať práve jednoduché. Už po prvom tanci sa totiž na sociálnych sieťach objavilo množstvo komentárov, že vystúpenie dvojice bolo mimoriadne vášnivé. „Byť jeho manželkou, trhám si vlasy od nervov,” napísala jedna z diváčok na adresu ich výkonu. Ladislava sa však evidente nemá absolútne čoho obávať. Zamilované pohľady a gestá, ktoré jej manžel venoval počas šou, by si veru priala zažiť každá milovaná žena. 

Viac fotografíí manželov Deákovcov nájdete v našej GALÉRII »

Braňo Deák má doma takúto krásnu manželku.
Zobraziť galériu (10)
Braňo Deák má doma takúto krásnu manželku.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Let's DanceBraňo DeákDominika Rošková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu