Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Zákulisie Let's Dance: Takto ste Banášovú a Ďurovčíka na obrazovkách nevideli!

Ján Ďurovčík prišiel na živý prenos Let's Dance v teplákoch a s barlami v rukách, Adela Banášová, keď ju nesnímala kamera, sedela na zemi. Zobraziť galériu (35)
Ján Ďurovčík prišiel na živý prenos Let's Dance v teplákoch a s barlami v rukách, Adela Banášová, keď ju nesnímala kamera, sedela na zemi. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Ale no toto! Uplynulý týždeň uzavrelo prvé kolo dlhoočakávanej markizáckej šou Let's Dance. Diváci si mohli vychutnať tanečné výkony desiatich známych tvárí a jedného profesionálneho šéfkuchára. A na to, čo sa dialo v zákulisí priameho prenosu, sme si posvietili my. Pozrite, takto ste moderátorku Adelu Vinczeovú (36) a režiséra Jána Ďurovčíka (46) na obrazovkách nevideli!

V nedeľu večer si diváci Markízy vychutnali prvé kolo dlhoočakávanej tanečnej šou Let's Dance, ktorú televízia vrátila na obrazovky po dlhých šiestich rokoch. Počas večera jedenástka súťažiacich predviedla svoje pohyby a kreácie. Čo sa však v sále dialo, keď sa kamery vypli? Na to sme si posvietili my!


Návrat Let's Dance: Vystresovaná Hantuchová, Vavrinčíkovej prúser a Lakatošovej pád! 


Režisér Ján Ďurovčík prišiel na priamy prenos opierajúc sa o barly. Len nedávno totiž absolvoval náročnú operáciu nohy. Pomaličky dokrivkal k porotcovskému stolu, od ktorého sa potom počas celého natáčania ani nepohol.


Ďurovčík o barlách: Takto dokrivkal na priamy prenos!


Zaujímavosťou je, že hoci od pása hore vyzeral maximálne elegantne, diváci na televíznych obrazovkách nemali šancu vidieť, že nižšie to pôsobilo ako úplne iný outfit - režisér totiž kvôli zraneniu prišiel na prenos v pohodlných teplákoch. 

Zákulisie Let's Dance: Takto
Zobraziť galériu (35)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Oporou mu v týchto ťažkých chvíľach je bez pochýb jeho mladšia priateľka, muzikálová herečka Barbora Hlinková, ktorá ho sprevádzala aj na prvé kolo Let's Dance. Sedela za stolom, len kúsok od obávaného porotcovského kata, a počas celého prenosu mu posielala zamilované pohľady. A keď sa kamery vypli, išla za ním aj osobne. A dvojica sa nebránila svoju lásku ukázať - pozrite, akú pusu dal choreograf svojej polovičke!

Zákulisie Let's Dance: Takto
Zobraziť galériu (35)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Moderátorkou večera bola spolu s Martinom Pycom Rauschom aj Adela Banášová, dnes už Vinczeová. Plavovláska pred kamerami stála v dlhých triblietavých šatách a v topánkach na vysokých podpätkoch. Niet preto divu, že keď ju kamery práve nesnímali, známa Slovenka si pokojne sadla aj na zem, aby si jej namáhané nohy oddýchli. 

Zákulisie Let's Dance: Takto
Zobraziť galériu (35)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Aj ostrieľanú moderátorku prišiel na priamy prenos podporiť jej partner - dnes už manžel Viktor Vincze. Po vysielaní prišiel za ňou a silno si ju pritúlil. No, tomu sa hovorí láska! 

Zákulisie Let's Dance: Takto
Zobraziť galériu (35)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac fotiek zo zákulisia tanečnej šou Let's Dance nájdete v našej GALÉRII»

Galéria: Zákulisie Let's Dance: Takto ste Banášovú a Ďurovčíka na obrazovkách nevideli!

Viac o téme: Adela BanášováJán ĎurovčíkViktor VinczeAdela Vinczeová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu