Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nečakané prekvapenie na JOJke: Striptíz pred kamerami!

Striptíz rovno pred kamerami jojkárskej šou. Zobraziť galériu (5)
Striptíz rovno pred kamerami jojkárskej šou. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Striptíz v novej šou! V prvej časti bláznivej „zoznamky“ Take me out bude naozaj horúco. Hneď v úvode sa totiž pred kamerami odohrá jemne pikantné divadielko, o ktoré sa postará jeden zo zoznámenia chtivých mladíkov. Odvážneho striptéra v akcii si môžete pozrieť aj vy!

5. septembra odštartuje na JOJke zoznamovacia relácia s názvom Take me out. Pôjde o nosný program jesennej vysielacej štruktúry, ktorý by mal pritiahnuť divákov ostrieľanými moderátormi, bláznivou šou, ale aj známymi tvárami z televíznych obrazoviek. Hneď v úvodnej časti sa medzi odvážnymi dievčatami objavia napríklad Zuzana Žilinčíková, Simona Butinová či Gabriela Bullová.


Známa sexi blondínka hľadá lásku v zoznamovacej šou: Fúha, kto by to bol povedal?!


O tom, že nová „zoznamka“ sa bude niesť aj v znamení flirtu, svedčí už štartovacia epizóda, v ktorej si príde „na svoje“ i nežnejšie pohlavie. V štúdiu totiž vystúpi jeden zo zoznámenia chtivých mužov, ktorý sa živí ako profesionálny striptér – no a ten svoje remeslo dokonale predvedie aj rovno pred jojkárskymi kamerami.

Azda najviac si jeho prítomnosť užívala spomínaná sexica Simona, ktorá muža vyzliekala nielen pohľadom, ale aj naozaj. Veď pozrite!

Odvážny striptér rozpálil aj prsnatú brunetku Simonu Butinovú.
Zobraziť galériu (5)
Odvážny striptér rozpálil aj prsnatú brunetku Simonu Butinovú.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Take me out
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu