Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zaujímavé zistenie o Evelyn: Nie je taká, ako sa zdá!

Slovenská komička Evelyn Zobraziť galériu (8)
Slovenská komička Evelyn (Zdroj: Facebook E.K.)

BRATISLAVA - Toto nikto nečakal! Obľúbená slovenská komička Eva Kramerová (25) je jednou z hviezdnych tvárí, ktoré nás budú sprevádzať jesennou tanečnou horúčkou Let´s Dance. Účasť v nej si však vyžaduje nemalé množstvo tvrdej driny, a tak nás zaujímalo, ako sa s touto výzvou pasuje práve samotná blondínka. No a hoci sa Evelyn na prvý pohľad zdá ako rázna, sebavedomá žena, v skutočnosti je všetko celkom inak!

Evelyn Let's Dance

Aktuálne sa pripravuješ na novú sériu Let´s Dance, ako by si ohodnotila samu seba, ako ti to ide?

Som dosť kritická, ale to sme asi všetci. Je to mega drina. Tým, že ja som v živote netancovala, ja som nikdy nechodila ani na venček, ani na tanečné, sú to pre mňa úplne nové pohyby. To keď človek je o tretej ráno niekde vonku, tak má vždy pocit, že ako dobre tancuje. No ale potom príde realita, kde ti povie tanečník, že zatancuj niečo, ty zatancuješ, máš úplne pocit, že super a on že „úplne celé zle!“ Čiže je to fakt náročné. Nechcem byť príliš kritická, no je to naozaj veľmi ťažké, je to drina.

Čo bolo pre teba najťažšie?

Od naučenia sa krokov, po držanie tela, aby som bola vystretá, prepínala som poriadne nohy. To sa stále učím, stále na to musím myslieť. Človek je taký, že sa sústredí na kroky, no zrazu zistí, že je zhrbený a... No je toho veľa. Toto je pre mňa ťažké. Skoordinovať si to a pritom si napočítať rytmus. Lebo počujem pesničku a teraz si človek spieva a ide... Lenže toto je úplne iný rytmus, stále si ho vyklepkávam ako malé dieťa, aby som išla dobre. Čiže doteraz asi nič nebolo ľahké.

Ty si ale poriadne temperamentná, vie ťa dať tvoj tanečný partner „do laty“?

Môj tanečný partner ma vie dať absolútne do laty. On je vedúci v sále a ja som skôr taká zľaknutá a pekne ho počúvam. Ale zase viem aj ja vybuchnúť. Keď mi niečo dlho, dlho nejde, som odporná, musím sa priznať. Je aj taká ľahká slza a som už taká, že ja toto nechcem, chcem aj tie štekle hodiť o zem, lebo sú nepohodlné. Ale on ma vie upratať, chvalabohu. Je veľmi zlatý .

Je nejaký tanec, na ktorý sa tešíš najviac?

Asi sa viac teším na tie latinové. Lebo pre mňa sú tie štandardné také, že ženy musia byť také elegantné dámy a ja sa tak veľmi nevidím. Ale možno práve to bude výzva, že keď to skúsim, že aká som ja nežná víla. Uvidíme.

Ty si ale populárna komička, plánuješ túto svoju profesiu zakomponovať aj do choreografií?

Uvidíte, máme tam také momenty, ktoré sú zaujímavé herecky. Ja si to uľahčujem tým, že si vytváram role. Tým, že ja nie som veľmi sebavedomý typ, vymyslím si nejakú rolu a už sa snažím byť „Beyoncé“. No asi to nejako zakomponujem, ale ešte neviem ako.

Viac o téme: Evelyn
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu