Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Kobielskeho trápenie: Toto je môj najväčší problém!

Vladimír Kobielsky Zobraziť galériu (7)
Vladimír Kobielsky (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – S týmto nerátal! Herec Vladimír Kobielsky (42) je divákom známy z rôznych seriálov ako Búrlivé víno či Panelák. Najnovšie sa však predvádza aj ako tanečník v markizáckej šou Let's Dance. Umelca sme nedávno vyspovedali a zistili, čo je v tejto šou jeho najväčší problém.

Kobielsky Let's dance
Herec Vladimír Kobielsky nabral odvahu a spolu s ostatnými známymi tvárami súhlasil s účasťou v markizáckej šou Let's Dance, kde minulý týždeň po prvý raz predviedol svoje tanečné umenie. Ako sme sa však dozvedeli, nečakal, že to bude také náročné. A hoci sa na tanec tešil, robí mu problémy. 

„Do tejto šou som išiel s radosťou. A tá radosť pomaly ale isto... hm... zostáva, zostáva. Takže... trápime sa, boríme sa s tými tancami, ale teda zatiaľ z toho máme stále radosť,“ posťažoval sa s úsmevom na perách Kobielsky, ktorý prezradil aj to, čo je jeho najväčším problémom, čo sa týka tanca. „Všetko. To znamená, že aj chôdza. Obyčajná chôdza v čači je problém, lebo to robíte cez špičky a je to neprirodzené, pritom stále musíte dopínať kolená a človek musí byť vystretý a ešte aj pozerať vpred, pamätať si choreografiu, držanie tela a šup... A idete!” povedal nám Vladimír.  

Jediné, s čím nemal problém, sú paradoxne topánky na opätku, v ktorých tancujú muži. „Nemal som s tým až taký veľký problém. Tým, že som predtým hral Amadea  v SND, kde som hral cisára Františka a mal som také isté podpätky už v tej postave tam, nie je mi to až také neprirodzené. Nezažívam to prvýkrát. Tancovať som v tom netancoval, to je pravda, akože možno, že to aj príde,“ dodal herec. Viac sa dozviete z videa vyššie.

Viac o téme: Let's DanceVladimír Kobielsky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu