Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Bičan dal Let’s Dance košom: Neuveríte, čo chce robiť!

Andrej Bičan Zobraziť galériu (9)
Andrej Bičan

BRATISLAVA - To naozaj?! Po tom, čo Andreja Bičana (42) angažovala Markíza do prvej aj druhej série Tvoja tvár znie povedome, dostal populárny moderátor ďalšiu lukratívnu ponuku – účasť medzi celebritnými tanečníkmi v Let's Dance. A hoci si mohol aj pekne finančne polepšiť, túto možnosť okamžite zamietol... Zelenú však dal podľa všetkého celkom inému projektu.

Už tretieho septembra štartuje na obrazovkách televízie Markíza tanečná horúčka Let's Dance. A hoci zoznam hviezdnych mien je už dávno známy, v týchto dňoch sa na verejnosť dostala informácia, že celebritnú zostavu mal posilniť aj mimoriadne obľúbený moderátor Andrej Bičan.

Ten však ponuku neprijal. „Andreja Bičana televízia oslovila, slušne však ponuku odmietol, uvedomujúc si svoje dispozície a možnosti v oblasti tanečného umenia,“ uviedla stanovisko PR manažérka Markízy Lenka Horáková. „Ja neviem tancovať. Bol som podmienečne vylúčený z Vysokej školy múzických umení kvôli tancu, takže prečo sa znásilňovať niečím, čo by bolelo mňa aj divákov,“ vyjadril sa pre portál markiza.sk Andrej.

No i keď zabávač dal noblesnej šou košom, všetko naznačuje tomu, že fanúšikovia by ho na obrazovkách Markízy mohli predsa len vidieť vo veľkolepom programe. „Keď však príde ponuka do štvrtej série šou Tvoja tvár znie povedome, tak ju zvážim,“ skonštatoval  Bičan.

Topky.sk sa snažili zistiť, či je jeho účasť v ďalšej sérii naozaj reálna a čo ho na šou tak fascinuje, že by si svoje spevácke i herecké výkony pred kamerami zopakoval už po tretí raz. Moderátor nám však doposiaľ neodpovedal.

Viac o téme: Let's DanceAndrej BičanTvoja tvár znie povedome
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu