Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Známa markizáčka sa nechala napichať: Toto je výsledok!

Lucia Gachulincová si nechala napichať pery. Zobraziť galériu (5)
Lucia Gachulincová si nechala napichať pery. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Vylepšila sa! Je mladá, atraktívna a sexi, no aj napriek tomu nebola so sebou spokojná. Reč je o markizáčke Lucii Gachulincovej alias Lule, ktorá nedávno prekvapila zmeneným vzhľadom. Nechala si totiž zväčšiť pery a toto je výsledok!

Lucia Gachulincová sa zviditeľnila vďaka markizáckej reality šou Farma 8, ktorú síce nevyhrala, no do zabudnutia rozhodne neupadla. Za všetko hovorí aj jej instagramový účet, na ktorom svieti celkom slušná fanúšikovská základňa. Tam so svojimi priaznivcami aktívne komunikuje a delí sa s nimi aj so zaujímavými momentkami z jej života.

Exfarmárka Lucia Gachulincová alias Lula sa s fanúšikmi podelila o video, v ktorom priznala, že si nechala zväčšiť pery.
Zobraziť galériu (5)
Exfarmárka Lucia Gachulincová alias Lula sa s fanúšikmi podelila o video, v ktorom priznala, že si nechala zväčšiť pery.  (Zdroj: Instagram L.G.)

Najnovšie napríklad zaujala videom, v ktorom prekvapila svojím zmeneným vzhľadom. „Asi chcete vedieť ako dopadlo pichanie kyseliny – takto krásne a prirodzene,“ netajila sa tmavovláska. A hoci podobné zákroky vyzerajú väčšinou skôr odstrašujúco, v Lulinom prípade treba uznať, že jej vylepšené pery pôsobia naozaj prirodzeným a decentným dojmom. Veď pozrite!

Lucia Gachulincová si nechala napichať pery.
Zobraziť galériu (5)
Lucia Gachulincová si nechala napichať pery.  (Zdroj: Instagram L.G.)

Viac o téme: Lucia Gachulincová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu