Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Vajdová sa po opileckom škandále hrá na skrývačku: Dala košom Markíze!

Petra Vajdová Zobraziť galériu (15)
Petra Vajdová (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Odignorovala ich! Herečka Petra Vajdová (32) si pred pár dňami poriadne zavarila. Muži zákonu ju v neskorých nočných hodinách chytili v bratislavskej Vrakuni, ako jazdí pod vplyvom alkoholu. Za svoju nerozvážnosť si umelkyňa vyslúžila aj primeraný trest. Svoj opilecký exces však nesie ťažko. Hoci sa za svoje činy ospravedlnila a verejne ich oľutovala, na prácu zrejme nie je ešte pripravená. Včera dala totižto košom aj svojmu chlebodárcovi televízii Markíza.

Potrebuje čas! Petra Vajdová, ktorá je známa z markizáckych seriálov Chlapi neplačú či Búrlivé víno, si pred pár dňami sadla opitá za volant. Policajná hliadka, ktorá ju zadržala jej namerala až 2,4 promile alkoholu v krvi. Za svoj prehrešok si vyslúžila aj náležitý trest, súd jej naparil pokutu 1000 eur a prišla o vodičák na 2 roky.

„V trestnej veci obvinenej Petry V. vedenej na OS BA II pod sp. zn.  0T/281/2017 bol dňa 14.08.2017 vydaný podľa § 348 ods. 1 písm. a) Tr. por. s použitím § 353 ods. Tr. por. Trestný rozkaz, ktorým súd obvinenú uznal vinnú z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky podľa § 289 ods. 1 Tr. zák. a uložil jej peňažný trest  1000 EUR a pre prípad, že by výkon  peňažného trestu mohol byť úmyselne zmarený, ustanovil náhradný trest odňatia slobody vo výmere 3 mesiace. Zároveň súd obvinenej uložil trest zákazu činnosti viesť motorové vozidlá akéhokoľvek druhu na dobu 2 roky. Trestný rozkaz nadobudol právoplatnosť dňa 14.08.2017,“  dozvedeli sme sa zo súdu. Brunetka svoj čin už oľutovala.

 „Pred pár dňami som sa dopustila veľkej chyby. Šoférovala som auto pod vplyvom alkoholu. Bola to skratová situácia, ktorú veľmi silno a úprimne ľutujem. Moje konanie bolo nezodpovedné a mohla som ohroziť okrem seba aj iných. Chcem sa všetkým ospravedlniť za moje konanie, divákom či už v televízii alebo divadle, mojim kolegom a v neposlednom rade mojim blízkym,“ vyjadrila sa zničená Vajdová.

O tom, že tento škandál nesie ťažko, svedčí aj fakt, že sa nezúčastnila štvrtkovej oficiálnej tlačovky k nadchádzajúcemu veľkému tanečnému projektu Let´s Dance, kde má byť jednou z tancujúcich celebrít. Okrem Daniely Hantuchovej a jej tanečníka Erika Ňarjaša, ktorí neprišli, lebo trénuju v Ríme, bola Petra jediná známa osobnosť, ktorá na oficiálnom predstavovaní tanečných párov chýbala.

Petra Vajdová chýbala na oficiálnom predstavovaní tanečných párov.
Zobraziť galériu (15)
Petra Vajdová chýbala na oficiálnom predstavovaní tanečných párov.

Zisťovali sme preto, prečo akcii dala košom a či dôvodom boli jej súkromné problémy, alebo išlo o niečo iné. „Petra Vajdová sa na tlačovej konferencii nezúčastnila z osobných dôvodov. My ako televízia jej, samozrejme, v tejto neľahkej situácii vyjadrujeme úplnú podporu a veríme, že 3.septembra do šou nastúpi,“ povedal topkám riaditeľ PR a marketingu TV Markíza Michal Borec. Nechajme sa prekvapiť, ako túto situáciu Petra zvládne a či sa nakoniec v šou objaví. Viac fotografií z tlačovky Let´s dance nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Petra Vajdová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu