Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Na mol ožratá Vajdová sa konečne vyjadrila: Takto si sype popol na hlavu!

Petra Vajdová
Petra Vajdová (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Pred pár dňami sa na verejnosť dostala informácia o opileckom excese herečky Petry Vajdovej (32). Tá si evidentne sadla za volant po tom, čo si dopriala pekných pár pohárikov. Hliadka jej totiž namerala 2,4 promile alkoholu v krvi. Teraz si brunetka sype popol na hlavu.

Oficiálne vyjadrenie Petry Vajdovej:

„Pred pár dňami som sa dopustila veľkej chyby. Šoférovala som auto pod vplyvom alkoholu. Bola to skratová situácia, ktorú veľmi silno a úprimne ľutujem. Moje konanie bolo nezodpovedné a mohla som ohroziť okrem seba aj iných. Chcem sa všetkým ospravedlniť za moje konanie, divákom či už v televízii alebo divadle, mojim kolegom a v neposlednom rade mojim blízkym. Je mi to celé veľmi ľúto, prijímam zodpovednosť v plnej miere so všetkými následkami. Som v kontakte s kompetentnými orgánmi a k tejto situácii sa už viac v nadchádzajúcich dňoch verejne vyjadrovať nebudem. Chcem vás poprosiť o poskytnutie súkromia mne a mojim blízkym.“

Doplnenie vyjadrenia:

"Svoj skutok úprimne ľutujem a budem ľutovať celý život. Nemyslím si však, že ľudí zaujíma dôvod môjho konania. Nech by bol akýkoľvek, nezľahčí to moju situáciu a neospravedlní môj skutok. Ľudia majú svojich problémov dosť a každý čelí tomu, čo mu príde do cesty."

Hviezda Búrlivého vína: Ožratá za volantom?!

Viac o téme: Petra Vajdová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu