Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dcéra Blaženy zo Slunce, seno: Odhalila šťavnaté krivky!

Dcéra Veroniky Kánskej zdedila sexepíl po mame. Zobraziť galériu (5)
Dcéra Veroniky Kánskej zdedila sexepíl po mame. (Zdroj: Filmové studio Barrandov)

PRAHA - To je ale sexi kosť! Poznajú ju v celom Česku i na Slovensku, mladšia aj staršia generácia a jej legendárnu postavu Blaženy z Hoštíc mnohí obdivujú dodnes. Reč je o Veronike Kánskej (50), ktorá má doma navyše aj svoju vernú kópiu – 23-ročnú dcéru Annu-Marie. Tá totiž po slávnej mame zdedila nielen krásu a šarm, ale aj sexepíl. Máme FOTO ako dôkaz!

Veronika Kánská sa v našich končinách dostala do povedomia verejnosti najmä vďaka legendárnej trilógii Slunce, seno... Tam stvárnila nezabudnuteľnú Blaženu Konopníkovú, s ktorou ju ľudia spájajú dodnes. No a ak by sa legendárny počin natáčal v súčasnosti, s postavou sexi blondínky z Hoštíc by si tvorcovia dlho lámať hlavu nemuseli.


Dcéra Blaženy zo Slunce, seno... Slávnu mamu tají, no pozrite sa na tú podobu!


Veronikinou dokonalou náhradou by totiž mohla byť tá najpovolanejšia -  jej dcéra Anna-Marie Kánská, ktorá je svojej mame podobná doslova ako vajce vajcu. Za všetko hovorí plavovláskin sexi záber, ktorým sa 23-ročná kráska pochválila na sociálnej sieti.

Anna-Marie má sexi krivky ako jej slávna mama Veronika Kánská.
Zobraziť galériu (5)
Anna-Marie má sexi krivky ako jej slávna mama Veronika Kánská.  (Zdroj: Instagram)

Anna-Marie si zapózovala v dvojdielnych plavkách, v ktorých poodhalila vypracované bruško i prednosti. Dievčatám sa nedá uprieť ani ich výrazná podoba, ktorá je miestami až priam zarážajúca. Keďže mladá kráska zdedila aj neuveriteľný sexepíl, pohľad na ňu ulahodí hádam každému chlapovi.

Viac o téme: Veronika KánskáAnna-Márie Kánská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu