Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Bachratý herec vytasil svoj pupok: Pozrite, toto vás dostane!

 Števo Martinovič Zobraziť galériu (3)
Števo Martinovič

BRATISLAVA - Bŕŕ, to je pohľad! Herec Števo Martinovič (35), známy zo sitcomu Evelyn či šou Kredenc, sa neštíti ničoho. Pred pár dňami vytasil svoj nahý tučný pupok všetkým na obdiv. Pohľad naň mnohých odrovná...

Vie si zo seba poriadne vystreliť! Reč je o hercovi Števovi Martinovičovi, ktorý sa zviditeľnil v sitcome Evelyn, kde sa pred kamerami dokonca obnažil a ukázal holý zadok. Aktuálne účinkuje v markizáckej relácii Kredenc, ktorá v podobe satirických správ a paródií poukazuje na aktuálne témy zo života. Najnovšie sa inšpiroval tým, že Markíza pripravuje novú súťažnú šou Pevnosť Boyard.

Ak máte radi takýto svojský humor, určite sa zabavíte aj na fotografii, ktorú herec najnovšie zverejnil na sociálnej sieti. Odfotil sa v prístave, kde si vyhrnul bundu a ukázal svoj „bachratý“ pupok. Mnohí ocenili, že neukazuje svoje dokonalé fotky, ako to je na sociálnych sieťach zvykom, ale aj tie „hrozné“, na ktorých sa mnohí smejú. „Bavíš ma,“ napísal jeden s množstvom tzv. smajlíkov a ďalší sa k nemu pridali: „Konečne niekto normálny.“  Z tohto jeho  vtipného záberu pôjdete určite aj vy do kolien... Pozrite!.               

 

Aj Kristián Pavol mieri na Boyard / foto z priprav v La Rochelle #kristianpavol #tvmarkiza #kredenc #pevnostboyard

Príspevok, ktorý zdieľa Stevo Martinovic (@stevomartinovic),

 

Viac o téme: Števo Martinovič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu