Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Peštovej šokujúci záber z minulosti: Toto že je krásna Daniela?!

Daniela Peštová Zobraziť galériu (8)
Daniela Peštová

PRAHA - To snáď ani nie je ona! Daniela Peštová (46) rozhodne patrí medzi najkrajšie ženy, aké vôbec v Česko-Slovensku máme. Táto sympatická trojnásobná mamina sa môže pochváliť dlhoročnou úspešnou modelingovou kariérou a prehliadkovým mólam či objektívom fotoaparátov sa nevyhýba ani dnes. Hoci je jasné, že sexi blondínka má za sebou množstvo kampaní pre rôzne zvučné mená, teraz zverejnila fotografiu, na ktorej by ste partnerku Paľa Haberu (55) spoznali len ťažko.

Zaujímavosťou na Daniele je, že pôvodne nad modelingom údajne neuvažovala. Po tom, čo absolvovala gymnázium, chcela pokračovať v študovaní na vysokej v škole, no celý život jej obrátila na ruby výhra v súťaži krásy. Odtiaľ jej cesta viedla do Paríža, kde sa z Peštovej vykľula uznávaná topmodelka, až napokon zakotvila v New Yorku.

Okrem práce pre Sport’s Illustrated, L'Oréal, Victoria’s Secret či zdobenia tituliek prestížnych magazínov sa však Daniele počas kariéry podarilo nafotiť aj nespočetne veľa rôznych kampaní či spolupracovať s množstvom fotografov. Netreba sa preto diviť, že k fanúšikom sa zrejme všetky portréty či editoriály úspešnej blondínky ani nedostali.

Medzi ne zrejme patrí aj fotografia, ktorou sa najnovšie kráska pochválila na sieti pri príležitosti narodenín známeho fotografa Patricka Demacheliera. A takmer sme ju nespoznali! Namiesto zvyčajnej blonďavej hrivy má totiž modelka na snímke krátke čierne vlasy, takmer nahé prsia a vyzerá to tak, že okrem masívnych šperkov má na sebe len kúsok akejsi zlatej látky. Séria týchto fotografií vznikla pre časopis Vogue v roku 1990. 

Peštovej šokujúci záber z
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram D.P.)

A hoci niektorí z fanúšikov len ťažko uverili, že ide skutočne o Danielu, zhodujú sa určite aspoň v jednom. Táto žena je skutočná ikona! 

Viac o téme: Daniela Peštová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu