Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šok pre Sisu Sklovskú: Samovražda blízkeho človeka!

Blízky priateľ Sisy Sklovskej spáchal samovraždu. Zobraziť galériu (4)
Blízky priateľ Sisy Sklovskej spáchal samovraždu.

BRATISLAVA - Tragické úmrtie priateľa! Speváčka Sisa Lelkes Sklovská (51) prežíva aktuálne mimoriadne ťažké chvíle. Zasiahla ju totiž smutná správa o nečakanej smrti blízkeho kamaráta.

Bolesť a nekonečný smútok. Presne to aktuálne prežíva slovenská diva Sisa Lelkes Sklovská, ktorá sa v týchto dňoch dozvedela šokujúcu informáciu o smrti kolegu a blízkeho priateľa zároveň. Jej dvorný daňový poradca a účtovník Juraj (†55) spáchal totiž samovraždu.

„Stále tomu nemôžem uveriť,“ skonštatovala s obrovským smútkom speváčka, pre ktorú Juraj pracoval dlhých 11 rokov. „Záležitosť je veľmi čerstvá. Z úcty a rešpektu k rodine, pre ktorých je to veľmi citlivá vec a tiež aj pre mňa, nepovažujem za vhodné sa teraz k tomu viac vyjadrovať,“ uviedla pre Topky.sk Sklovská.

Podľa informácii českého denníka Aha! odišiel muž vo štvrtok ráno z domu a už sa viac nevrátil. Keďže sa neozýval, jeho manželka ešte v ten istý večer kontaktovala políciu. Ekonóma našli napokon po dvoch dňoch pátrania mŕtveho v aute na okraji lesa za Bratislavou. Čo bolo dôvodom jeho náhleho odchodu z tohto sveta, zatiaľ nevedno.

Viac o téme: Sisa Sklovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu