Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Z Čírovej je už vydatá pani: Tajomstvo augustovej svadby!

Mária Čírová a Marián Kachút Zobraziť galériu (9)
Mária Čírová a Marián Kachút (Zdroj: Pretty Photography)

NITRA - Už sú svoji! Mária Čírová (28) dlhé roky snívala o svadbe, no ako veriaca ju chcela mať v kostole. A to nebolo možné, keďže jej partner Marián Kachút (43) už bol raz rozvedený. Po čase sa však speváčka nakoniec rozhodla, že si ho vezme aj tak. A tak sa v sobotu zosobášili po 9 rokoch vzťahu. Termín si vybrali len s jedinou podmienkou...

Mária Čírová a jej partner, hudobný producent Marián Kachút si povedali áno po deviatich rokoch vzťahu a dvoch spoločných deťoch. „S Maroškom sme boli zasnúbení celých deväť rokov,“ prezradila speváčka.

Svadbu mala teda v pláne už od začiatku vzťahu. Dlho sa však nevedela zmieriť s tým, že nebude v kostole. Nakoniec sa ale aj napriek tomu rozhodla stať Kachútovou ženou. „Pred pár mesiacmi sme sa obaja zhodli, že deti už vyrástli, takže už si svadbu užijú spolu s nami. Veľmi sa tešíme a vnímame to ako ďalší dôležitý životný posun v našom vzťahu. Myslím si, že je krásne a naozaj výnimočné, ak si niekto dokáže povedať áno aj po deviatich rokoch spoločného života a s dvomi deťmi. Som rada, že tento okamih prišiel práve teraz,“ uviedla Mária.

Svadba sa konala v priestoroch hotela na nitrianskom Zobore. „Cítime sa tam dobre, je to pokojné miesto s krásnym výhľadom na celú Nitru, s výborným jedlom a dýcha romantickým provensálskym štýlom, čiže ideálne miesto na svadbu,“ povedala speváčka a na margo augustového termínu svadby dodala, že jediným kritériom pri výbere dátumu bolo, aby bola svadba počas školských prázdnin.

FOTOGRAFIE mladomanželov nájdete v našej GALÉRII»


Cesty úspešnej speváčky a uznávaného hudobného producenta sa skrížili pred rokmi vďaka spoločnej vášni k hudbe. Zoznámili sa v roku 2008 na autorskej súťaži Coca-Cola PopStar, v ktorej obaja zvíťazili (Marián sa stal v roku 2000 prvým víťazom súťaže so svojou kapelou Seven Days To Winter a Mária poslednou víťazkou v roku 2008). Bezprostredne po výhre Mária nahrala svoj debutový album. Hudobným producentom albumu sa stal Marián Kachút. Mesiac po odovzdaní albumu sa z Márie a Mariána stala oficiálne dvojica nielen v práci, ale i v súkromí. V roku 2009 sa im narodil syn Hugo (8) a o tri roky neskôr dcéra Zoe (5). Marián Kachút je v súčasnosti Máriiným manželom, hudobným producentom i manažérom. 

Viac o téme: Mária ČírováMarián Kachút
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu