Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

MEGA trapas Marianny Ďurianovej: Hanba na 100 rokov!

Marianna Ďurianová Zobraziť galériu (5)
Marianna Ďurianová (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Ups! Marianna Ďurianová (40) patrila v minulosti k najvýraznejším tváram slovenského šoubiznisu. Bola hviezdou markizáckeho spravodajstva, obajvovala sa na každej prominentnej akcii, zapĺňala titulky novín a časopisov. Po 13 rokoch však dala v modro-žltej televízii výpoveď a dnes o nej veľmi nepočuť. Aktuálne však prijala pozvanie do jojkárskej šou Všetko čo mám rád. No a tam sa priznala k trapasu, kvôli ktorému sa hanbí aj po dlhých rokoch.

Marianna Ďurianová je rodáčkou zo Žiaru nad Hronom. Svoje detstvo však prežila v bratislavskej Petržalke. No a práve tam si vyrobila trapas, na ktorý sa jej zle spomína aj desiatky rokov po tom. 

„Veľmi nerada na to spomínam a je to nepríjemné, ale že si to ty...“ povedala najprv Marianna moderátorovi Štefanovi Skrúcanému. Potom sa však o svojom nepríjemnom zážitku rozrozprávala. „Vždy sme si zobrali lano, rozbehli sme sa po chodníku a hojdali sme sa. K tomu bolo vždy obecenstvo z celého sídliska. Raz sa mi stalo, že som sa zle odrazila a ostala som visieť na tom lane,“ priblížila Ďurianová. 

A ako už pri nej býva zvykom, na vzniknutej situácii sa poriadne zasmiala... No to robiť nemala. Obrovským výbuchom smiechu si totiž spôsobila trapas, za ktorý sa hanbí dodnes. „Takto som sa aj smiala a dosmiala som sa až k tomu, že som sa na tom strome pocikala. Vieš, aký trapas? Dodnes, keď idem okolo toho stromu, dávam hlavu preč,“ priznala bývalá hviezda televízneho spravodajstva. No ale čo, každý z nás má nejaký zážitok z detstva, za ktorý sa hanbí! 

Viac o téme: Marianna Ďurianová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu