Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Odhalená Celeste Buckingham: Nahé scény v novom filme!

Celeste Buckingham Zobraziť galériu (9)
Celeste Buckingham (Zdroj: Instagram C.B.)

BRATISLAVA - Len pred pár dňami svetlo sveta uzrela pieseň One life, ktorú k filmu Bajkeři naspievala Celeste Buckingham (22) v spolupráci s českým spevákom Adamom Mišíkom (20). K piesni dvojica nakrútila aj spoločný videoklip, ktorý dopĺňajú zábery zo samotného filmu. A vyzerá to tak, že jedna z našich najúspešnejších speváčok si vo filme zahrala nahá!

Vo videu sa totiž objavila scéna, kde sa brunetka kúpe s ďalšími herečkami, ktoré sú celkom nahé. Dokonca nechýbajú ani zábery na ich na holé prsia a pozadia. Zaujímalo nás teda, či Celeste skutočne išla donaha. „Nenatáčala som nahá, bola to len ilúzia. Mala som oblečený neoprén a telové spodné prádlo. Podmienkou mojej účasti vo filme bolo, že sa nebudem musieť pred kamerou odhaľovať a produkcia filmu mala pre moje presvedčenie rešpekt a za to im veľmi ďakujem,“ povedala nám speváčka, keď sme sa jej spýtali, ako to s odvážnymi scénami naozaj bolo. 

Odhalená Celeste Buckingham: Nahé
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: YouTube)

Odhalená Celeste Buckingham: Nahé
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: YouTube)

Samotný priebeh natáčania si Celeste nevedela vynachváliť. „Výborne sa mi točilo vďaka tomu, že sa na natáčaní (teda aspoň podľa mňa) stretol úžasný tím ľudí. S hercami, ale aj s produkčnými, sme si sadli ako ľudia a vládla tam kamarátska atmosféra,“ skonštatovala brunetka, ktorá si už raz vo filme zahrala a Bajkeři pre ňu neboli prvou hereckou skúsenosťou.

Dokázala by si však Celeste predstaviť, že by sa okrem spevu začala venovať profesionálne aj herectvu? „Neviem, či sa úplne cítim na hereckú dráhu, ale určite som sa cítila pohodlnejšie vďaka svojim skúsenostiam z natáčania rozprávky Láska na vlásku. Pomohlo to, že som bola zvyknutá na technické záležitosti v rámci kamery a zároveň moji skúsenejší hereckí kolegovia mi poradili, ak som bola vedľa,” pochvaľovala si speváčka. 

Viac o téme: Celeste BuckinghamAdam MišíkBajkeři
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu