Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Jarošov NAJDRAHŠÍ videoklip: Farkašová, Batthyány... Hotové šialenstvo!

Miro Jaroš Zobraziť galériu (16)
Miro Jaroš

BRATISLAVA - Spevák, skladateľ a textár Miro Jaroš (39) žne posledné roky úspechy s pesničkami pre deti. V súčasnosti mu vychádza opäť nový videoklip, ktorý je preplnený deťmi i známymi tvárami a je najdrahší v jeho histórii. Ako natáčanie s toľkými drobcami umelec zvláda a čo na videoklipe stálo najviac peňazí?

Spevák Miro Jaroš patrí rozhodne medzi najobľúbenejších detských umelcov. Jeho meno a vysmiatu tvár v žltej košeli poznajú deti po celom Slovensku, ba dokonca i za hranicami. Jeho pesničky a program pre deti lákajú množstvo ľudí.

V týchto dňoch dokonca prichádza Miro s ďalším novým oficiálnym videoklipom k piesni Moje telo. Na nakrúcaní sa zúčastnilo nespočetne veľa detí - 60 účinkujúcich a 30-členný štáb, ako i známe tváre. Jednou z nich bola Kristína Farkašová, ktorá si zahrala špiónku či Peter Batthyány, ktorý stvárnil policajta. A tak nás zaujímalo, ako sa s toľkými ľuďmi spolupracovalo.

Jarošov nový videoklip Moje telo.
Zobraziť galériu (16)
Jarošov nový videoklip Moje telo.

„Na klipe pracovalo vyše sto ľudí. Štáb, kostyméri, maskérky, herci, tanečníci. Bolo to hotové šialenstvo. Deti sú z Jumbo Dance studia a tanečného klubu Jumping Šaľa. Pracovať s nimi bolo niečo krásne, aj mňa to motivovalo, keď som videl, ako si to idú. Nakoniec sme sa rozbláznili tak, ako to vidno v závere klipu. Keď policajt Peťo Batthyány začal tancovať, išiel som aj ja do kolien. Všetci boli perfektní,“ opisuje svoje zážitky Jaroš, ktorý už ako malý sníval o tom, že raz natočí veľký tanečný klip, čo sa mu aj podarilo. „Učil som sa tancovať s Miňom Kerešom a Danom "Danterom" Antálekom. Nie som dobrý tanečník, ale obaja ma motivovali a keď som váhal, vždy ma nakopli,“ netají Miro.

Vo videoklipe účinkovala aj Kristína Farkašová.
Zobraziť galériu (16)
Vo videoklipe účinkovala aj Kristína Farkašová.

A prečo sa práve Farkašová a Batthyány objavili v klipe? „Pri práci sa rád obklopujem ľuďmi, ktorých mám rád. S Kristínou sme kamaráti, občas chodím aj v tričku z jej kolekcie. Kým som bol v štúdiu v Prešove, potrebovali sme vytvoriť falošnú titulku novín do klipu a môj manažér ju bol doma nafotiť v putách. Povedzte, ktorá iná mama by toto dala? Keď som jej povedal, že sa očakáva, že v klipe bude tancovať, myslel som si, že ma pošle kade ľahšie. Bola to tá najlepšia špiónka. Peťa Batthyányho som poznal, ale nikdy sme spolu nerobili. Je to skvelý človek. Mal som počas nakrúcania jeden malý skrat, keď sa mi nedarilo v choreografii, vtedy prišiel za mnou a povzbudil ma. Mali sme veľké šťastie na ľudí, pretože to bolo asi najnáročnejšie nakrúcanie, aké som kedy zažil,“ netajil umelec, ktorý priznal, že výroba celého klipu trvala 3 mesiace.

Vo videoklipe si zahral policajta Peter Batthyány.
Zobraziť galériu (16)
Vo videoklipe si zahral policajta Peter Batthyány.

Zaujímavosťou tohto klipu je, že je to jeho doteraz najdrahší. Čo na ňom stálo toľko peňazí? „Najdrahšie na celom videoklipe bolo vytvoriť z prázdnych obchodných priestorov v biznis centre malé mestečko. Takmer nič na tom námestí nie je reálne. Lampy, pouličné osvetlenie, kvetinárstvo - toto všetko sme museli vytvoriť. Dokonca aj tráva a stromy sú umelé,“ dodal na záver spevák. Viac fotografií z nakrúcania nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Kristína FarkašováMiro JarošPeter Batthyány
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu