Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Rozborilove slová plné bolesti: TOTO trpko ľutuje!

Vilo Rozboril Zobraziť galériu (5)
Vilo Rozboril

BRATISLAVA - Obrovská rana! Už na jeseň Vilo Rozboril opäť prinesie divákom svoju reláciu V siedmom nebi. A ako už býva zvykom, moderátor si do nej na pomoc rád pozýva verejne známe tváre. Nedávno oslovil uznávaného slovenského hudobníka a skladateľa Mariána Vargu (†70). No neskoro. Trpko to ľutuje!

Slovenskú umeleckú obec včera zasiahla správa o smrti jednej z najväčších osobností slovenskej kultúry Mariána Vargu. Smutná udalosť poznačila aj moderátora Vila Rozborila – s hudobníkom sa mal totiž už o pár mesiacov stretnúť pri nakrúcaní relácie V siedmom nebi. No to sa už nikdy nestane.


Umelecký svet v smútku: Zomrel uznávaný slovenský hudobník! 


„Pred asi 2 týždňami sme si so Sandrou asi 30x za sebou púšťali Ľaliu poľnú. Pýta sa ma, prečo si ho ešte nepozval do Siedmeho? Veď lepšieho na SK nemáme. Ja som odpovedal, že už by asi na neho neboli ľudia zvedaví. No proste hlupák. Teda ja, pochopiteľne,“ napísal na sociálnu sieť Facebook známy Slovák.

Keď si totiž uvedomil, že by to predsa len stálo za to a hudobníka oslovil, nevedel, že už je neskoro. „Ráno, keď som sa z vlastnej hanby zobudil, vyslal som ‚signál‛... Bolo mi odkázané: Ok, v decembri by to šlo, keď sa dožijeme... Nestalo sa. A už sa nestane nikdy. Dnes odišiel. Odpočívaj v pokoji, geniálny Marián Varga,“ dodal Rozboril, ktorý svoje neskoré rozhodnutie zrejme dnes trpko ľutuje.

Zaujímalo nás, aké plány mal s Mariánom Vargom v relácii V siedmom nebi. „Produkcia dávala zatiaľ dokopy muzikantov, ktorí by vedeli interpretovať Mariánove veci v súvislosti s jedným príbehom, to nebudem ale prezrádzať, ak by predsa len... Následne by sme oslovili Mariána, či by bol ochotný a schopný sa zúčastniť. Keďže ale vzhľadom na vysielanie relácie by išlo až o december, ďalšie kroky sa nerobili,“ prezradil nám moderátor a dodal: „Myslím, žiaľ ale, že všetky tieto úvahy už majú trochu inú príchuť :(“

Viac o téme: Vilo RozborilMarián Varga
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu