Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Maiga a Hrbatý s rukami v putách: Išli do basy!

Ibrahim Maiga a Dominik Hrbatý Zobraziť galériu (15)
Ibrahim Maiga a Dominik Hrbatý

BANSKÁ BYSTRICA - Nastúpili na výkon trestu?! Herec Ibrahim Maiga (54) a tenista Dominik Hrbatý (39) včera vystrašili svojich známych, keď sa na sociálnej sieti objavila fotografia, na ktorej sú obaja v putách a idú do väznice. Spŕška vystrašených správ však umelca donútila vysvetliť, čo sa vlastne stalo a prečo sa v nápravno-výchovnom zariadení ocitli.

Takto sme ich ešte nevideli! Ibrahim Maiga a tenista Dominik Hrbatý nepatria práve medzi ľudí, ktorí by robili zlobu. A tak mnohých svojich známych vystrašili po tom, čo umelec zverejnil na Facebooku záber, ako majú obaja ruky v putách, s veľavravným popisom. „Dnes s Dominikom Hrbatým sme nastúpili na výkon trestu vo väznici v Banskej Bystrici,“ napísal Ibi.

Mnohí ihneď pochopili, že to je žart, iní však nie, a tak Maiga pridal ďalšiu fotky s vysvetlením. „Nie, to bola len sranda. Boli sme spríjemniť čas odsúdeným v nápravno-výchovnom zariadení v BB.” Na to mu mnohí pod fotkou vynadali, že ich takto vystrašil. „Ty jeden Ibisko, a my sme sa o teba, teda vás, báli ako šľak,“ napísala mu istá pani pod príspevok a ďalšia sa pridala: „Ibi, toto mi nerob, vystrašil si ma, ja že čo sa to zase robí.“

Mnohých zaujímalo, o čom sa s väzňami rozprávali. Herec odvetil stručne: „O všetkom možnom.“ Preto sme zisťovali aj my, o čo presne išlo a prečo boli v base. „Oslovili nás z väznice, oni niekoľkokrát do roka sa snažia nejaké známe tváre nahovoriť na to, aby prišli oživiť a spríjemniť deň poslušným väzňom. Tak oslovili mňa a Dominika Hrbatého. To je nezištne, bez nároku na honorár. Bol som veľmi milo prekvapený, ako nás milo privítalo to vedenie. Urobili nám vo väznici prehliadku, mali sme s nimi obed a debatovali sme s nimi, aj takú mini autogramiádu so zamestnancami sme mali, sa s nami fotili, a potom  prišla na rad aj beseda s tými väzňami. Oni tam vyberajú iba tých poslušných. Tak na hodinu a pol sme im rozprávali naše príbehy, Dominik o tenise, ja o Afrike a herectve, aj rôzne vtipy, a potom sa nás mohli pýtať aj väzni, čo ich zaujímalo. Bolo to dosť príjemné a na záver sme s nimi hrali ping-pong. Bolo to fakt super,“ prezradil Ibi, ktorý mnohých svojich fanúšikov šokoval fotkou s putami na rukách. Preto nás zaujímalo, aký to bol pocit.

„Áno, vyskúšali sme si aj putá, v rámci tej prehliadky. Ukázali nám, ako to vyzerá, keď prídu k nim odsúdení, ako prebieha ten postup. Spýtali sa nás, či to chceme vyskúšať, povedali sme že áno, radi. Nebolo to nič také príjemné, naozaj dosť drsné to bolo, musím povedať. Odfotili nás, tak som aj nejaké fotky dal na Facebook,“ netajil herec, ktorý tým spôsobil mnohým známym šok. A nielen im. „Aj u nás doma sa zľakli, že preboha, čo sa deje. Ja som musel potom aj napísať, o čo ide,“ netajil Maiga, ktorý prezradil, že v base bol aj pred 2 rokmi s Jožom Pročkom, keď tam bol vo väzbe aj Dušan Cinkota.

Viac fotografií nájdete v našej GALÉRII»

Ibrahim Maiga a Dominik Hrbatý s putami na rukách.
Zobraziť galériu (15)
Ibrahim Maiga a Dominik Hrbatý s putami na rukách.

Viac o téme: Ibrahim MaigaDominik Hrbatý
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu