Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Gregorovej o 32 rokov mladší milenec: Je to podvodník?!

Hana Gregorová s mladým zajačikom Ondřejom Koptíkom Zobraziť galériu (5)
Hana Gregorová s mladým zajačikom Ondřejom Koptíkom (Zdroj: Jan Zemiar)

PRAHA - Pozor, podvodník! Takto znejú ohlasy nespokojných Čechov, ktorí sa v týchto dňoch ostro pustili do milenca herečky Hany Gregorovej (64). Ondřej Koptík (32) ale tvrdí, že ide o obrovské nedorozumenie a pribúdajúce obvinenia aj naďalej odmieta. Za svojím zajačikom si stojí aj slávna umelkyňa.

Český ľud sa búri! Dôvodom je údajný podvod milenca Hany Gregorovej - Ondřeja Koptíka, ktorý sa kedysi živil ako sprostredkovateľ internetového pripojenia. Ten sa ale bráni a tvrdí, že je v tom nevinne.

„Podvodník Ondřej Koptík ponúka zľavu na internet, pokiaľ si ho zriadite cez neho. Zľavu však nikdy nedostanete a každý mesiac sľubuje, že zľava bude v ďalšom vyúčtovaniu,“ hnevajú sa jeho nespokojní klienti. „Pozor, podvodník! Je to len hajzel, čo chodí s tou 64-ročnou babou,“ pokračujú s nepríjemnými útokmi ďalší.


Nahnevaná Gregorová prehovorila: O priateľovi zlatokopovi aj vydržiavaní!


A hoci obvinenia pribúdajú, Koptík sa ohŕňa tým, že došlo k obrovskej nespravodlivosti. „Bohužiaľ, tuším, že tých ľudí bude veľa. Nejde však o podvod z mojej strany,“ sype si popol na hlavu Ondřej, ktorý zároveň dodal, že chyba vznikla na strane poskytovateľa daných služieb. Poškodeným odporúča, aby sa v tomto prípade obrátili na reklamačné oddelenie.

K celej záležitosti sa vyjadrila aj jeho o 32 rokov staršia milenka. Tá ale svojho zajačika všemožne obhajuje. „Ľudia na neho útočia hlavne preto, že je so mnou. Keby jeho partnerka bola neznáma ženská, tak to nikde vypisovať nebudú,“ povedala pre Blesk.cz Hana. „Hlavné je, že už tam nepracuje,“ rázne uzavrela Gregorová.

Viac o téme: Hana GregorováOndřej Koptík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu