Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Mojsejovej chvíle hrôzy: Toto Nora takmer nepredýchala!

Nora Kabrheľová Zobraziť galériu (6)
Nora Kabrheľová

MAĎARSKO – To snáď nie! Známa podnikateľka Nora Kabrheľová Mojsejová (58) iba nedávno oslavovala veľký úspech, keď jej súd priklepol vrátenie nehnuteľnosti, no dnes prežívala ťažké chvíle plné strachu a hrôzy. Zmizlo jej momentálne to najcennejšie v živote.

Toto nečakala ani v najhoršom sne! Nora Mojsejová si okrem života na vysokej nohe prežila aj ťažké dni. V septembri 2013 sa dostala do väzby, kde pobudla 13 mesiacov. Topkám otvorene nedávno priznala, že ju vtedy nad vodou držali jej miláčikovia - psy.

„Každý boží deň som si hovorila, keby som ich mohla aspoň pohladkať. Ja som sa nemohla ani na piškóty v bufete pozrieť, lebo viem, že oni to jedia. Ja keď som si na psov spomenula, to bol môj koniec, bolo mi zle. V tom čase boli u mojej mamy,“ priznala Kabrheľová, ktorá pred pár hodinami v dome v Maďarsku, kde momentálne žije, prežívala hodiny strachu a hrôzy. Brunetke totiž zmizol jeden z jej miláčikov .

„Dnes ráno okolo 8.00 mi niekto ukradol psíka Rinka. Musel mi ho niekto zobrať z terasy!!!! Toto ja nepredýcham!“ napísala ráno smutný status Nora, ktorá si bola istá, že ujsť sám nemohol. „Všetko som prehľadala, celé okolie, on nemal ako ujsť,“ vysvetľovala brunetka. Zhnusení ostali aj mnohí brunetkini známi, ktorí neverili, že by bol niekto schopní kradnúť psa a vyjadrovali jej na Facebooku svoju podporu.  

Po pár hodinách sa však Nora opäť usmieva. Svojich fanúšikov informovala, že jej psík sa našiel. „Rinko sa našiel. Doniesol mi ho správca. Dostane asi po zadku a poriadnu. To, čo ja som prežila teraz, tak ako...“ napísala Kabrheľová, ktorej tak poriadne odľahlo. Stratiť svojho miláčika, ktorého berie takmer ako svoje dieťa, by zrejme len tak nepredýchala.

Nora Kabrheľová svoje psy miluje.
Zobraziť galériu (6)
Nora Kabrheľová svoje psy miluje.

Norin miláčik Rinko, ktorý jej dnes ráno zmizol.
Zobraziť galériu (6)
Norin miláčik Rinko, ktorý jej dnes ráno zmizol.

Viac o téme: Nora Kabrheľová Mojsejová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu