Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Oklamčák pár týdňov po operácii mozgu: Rozbalil to na parkete ako skutočný lev!

Jozef Oklamčák to vie poriadne rozbaliť. Zobraziť galériu (15)
Jozef Oklamčák to vie poriadne rozbaliť. (Zdroj: Jan Zemiar)

SENICA - Vie sa zabaviť! Jozef Oklamčák (61) si začiatkom júla prešiel chvíľami plnými strachu - musel sa totiž podrobiť vážnej operácii mozgu. Mesiac po náročnom zákroku sa však zdá, že je známy Slovák plne fit. Pred pár dňami sa totiž na Záhorí konala akcia členov Československého leva a finalistiek českej Miss. No a znalec krásnych žien to na parkete rozbalil ako skutočný lev... Veď pozrite!

Oklamčák tancuje

Jozef Oklamčák má za sebou náročnú operáciu mozgu. Počas CT vyšetrenia totiž lekári zistili, že znalcovi ženskej krásy praskol hematóm a rozliata krv mu tlačila na mozog. Nasledoval preto rýchly prevoz na neurochirurgiu na bratislavských Kramároch a neodkladný zákrok. 

Odvtedy prešiel len mesiac a zdá sa, že známy Slovák je opäť v plnej kondícii. Koncom minulého týždňa sa totiž v Senici konala akcia zoskupenia Československý lev a finalistiek českej Miss. A Oklamčák to tam rozbalil ako skutočný parketový lev. 

V obkolesení krásnych žien sa vykrúcal a užíval si hudbu doslova plnými dúškami. Nám sa ho pri tejto príležitosti podarilo aj natočiť. Pozrite, ako sa vie vitálny šesťdesiatnik zabávať. Video nájdete hore nad textom. ↑

Viac fotiek z podujatia nájdete v našej GALÉRII»

Galéria: Oklamčák pár týdňov po operácii mozgu: Rozbalil to na parkete ako skutočný lev!

Viac o téme: Jozef Oklamčák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu