Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Pekelne horúce zábery tanečnice z Let's Dance: POZOR, len na vlastné riziko!

Natália Glosíková Zobraziť galériu (7)
Natália Glosíková

BRATISLAVA - Fíha! Na Slovensku aktuálne vládnu tropické teplá. Niet preto divu, že si to väčšina ľudí namieri za osviežením k vode. Výnimkou nie je ani tanečnica z Let's Dance Natália Glosíková (26). Tú sa nám podarilo nafotiť na bratislavských Zlatých pieskoch. No slečna by si mala dobre premyslieť, ako sa na pláži vystavuje - páni so slabším srdcom by totiž pri pohľade na ňu v týchto teplotách mohli mať problém. Veď pozrite na ňu, je naozaj super sexi!

Natália Glosíková sa do povedomia verejnosti dostala ako tanečnica v markizáckej šou Let's Dance. Celý život sa venuje spoločenským tancom, preto je prirodzené, že sa môže pýšiť postavičkou ako lusk. No a najnovšie ju predviedla na bratislavských Zlatých pieskoch. Podarilo sa nám ju totiž nafotiť, ako si so svojou sestrou a neterkou užívala osvieženie v jazere.

A pri pohľade na zábery je jasné, že tmavovláska bola stredobodom pozornosti... Na takéto situácie by si však krásna Slovenka mala dávať veľký pozor - veď v kombinácii s tými teplotami, čo aktuálne v našej krajine vládnu a jej hriešne zvodným telom by muži so slabším srdcom mohli mať problémy. Veď uznajte sami! Viac Natáliiných fotiek z letného kúpania nájdete v našej GALÉRII»

Natália Glosíková predviedla na Zlatých pieskoch výstavnú postavičku.
Zobraziť galériu (7)
Natália Glosíková predviedla na Zlatých pieskoch výstavnú postavičku.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Galéria: Pekelne horúce zábery tanečnice z Let's Dance: POZOR, len na vlastné riziko!

Viac o téme: Natália GlosíkováLet's Dance
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu