Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Trapas ako hrom! Sajfa chcel byť frajer, ale...

Matej Sajfa Cifra Zobraziť galériu (4)
Matej Sajfa Cifra (Zdroj: PR, Tomáš Thurzo)

BRATISLAVA - Ups, toto sa teda nevydarilo... A dokonca mu to natrela žena! Hoci je Matej "Sajfa" Cifra (38) známy svojím pozitívnym vzťahom k športu, zdá sa, že na svojej kondičke by mohol ešte trochu popracovať. Najnovšie sa totiž podujal splniť výzvu I can do everything, v rámci ktorej známe tváre Slovenska motivujú verejnosť k športovým aktivitám. Cvik, ktorý mal predvádzať populárny moderátor, bol však zrejme už nad jeho sily.

Sajfa sa mal totiž čo najdlhšie udržať na hrazde, a to len za pomoci jednej ruky. „Treba udržať aspoň 30-sekundový štandard, to ale platí pre ženy. Pre mužov je minimum minúta,“ povedal pred cvikom tréner Vlado Zlatoš. Kým jeho partnerka, trénerka Tina Turnerová, vydržala na jednej paži visieť približne 13 sekúnd, Sajfa sa k tomuto času nepriblížil ani zďaleka.

Na zem totiž moderátor odkväcol už po štyroch sekundách. „Asi mi aj navrel bicák,“ dychčal moderátor, ktorý si myslel, že sa na tyči udržal asi 6 sekúnd. Vtipné je, že v komentároch pod Tininým videom sa onedlho začali množiť fotografie ľudí, ktorí výzvu taktiež akceptovali a nikto z nich nemal kratšiu výdrž ako populárny Sajfa.

Sajfa sa na hrazde neudržal ani 5 sekúnd.
Zobraziť galériu (4)
Sajfa sa na hrazde neudržal ani 5 sekúnd.  (Zdroj: Facebook)

Trapas ako hrom! Sajfa
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

To však podľa Turnerovej podstatné nie je. „Nejde o to, ako dlho vydržíte, ale o to, aby ste to vôbec skúsili, pretože tento cvik je naozaj náročný,“ povedala otvorene po cvičení. Koniec-koncov, i ona sama ako aktívna špotovkyňa nedosiahla čas, ktorý by podľa svojho manžela mala vydržať každá žena. A že tento cvik naozaj nie je jednoduchý, sa môžete pokojne presvedčiť aj na vlastnej koži. 

Viac o téme: Matej Sajfa Cifra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu