Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Manželka známeho slovenského speváka na pláži: Ukázala tehotenské bruško v dvojdielnych bikinách!

Thomas Puskailer s manželkou Abbie Zobraziť galériu (6)
Thomas Puskailer s manželkou Abbie (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Tá je ale krásna! Známy slovenský spevák Thomas Puskailer (36) sa už čoskoro stane otcom. Jeho manželka je totiž v druhom trimestri, čo blondínka sama avizovala na svojom instagramovom účte. Abbie (33) sa zároveň pochválila aj rozkošnou snímkou v plavkách, na ktorej je už pekne vidieť aj rastúce tehotenské krivky.

Koncom júna sme vás na Topkách informovali o šťastnej novinke zo života známeho speváka Thomasa Puskailera. Jeho manželka Abbie totiž nosí pod srdcom ich prvé spoločné dieťatko. Dvojica sa s radostnou novinkou pochválila prostredníctvom fotografie na ich fanúšikovskej stránke na internete.


Tajomstvo Puskailera a Abbie odhalené: Toto skrývali pred svetom!


Éterická blondínka je aktuálne v druhom trimestri a tehotenstvo si doslova užíva plnými dúškami. Za všetko hovorí aj jej najnovší záber, na ktorom je vidno, že Abbie prežíva to najkrajšie obdobie svojho života.

Nádherná momentka vznikla na jednej z talianskych pláží, kde Puskailerova žena poodhalila svoje krivky len v dvojdielnych bikinách. Všetky oči tak v momente zamestnalo najmä jej rozkošné rastúce bruško. Pozrite, ako to budúcej mamičke pristane!

Viac o téme: Thomas PuskailerAbbie Puskailer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu