Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Hrozivý pád Laiferovej zo schodov: Rozbitá hlava a dochrámaná ruka, hrozí jej operácia!

Marcela Laiferová Zobraziť galériu (5)
Marcela Laiferová

BRATISLAVA – Šok, bolesť a možná operácia! Speváčka Marcela Laiferová (72) prežíva ťažké chvíle. Pred pár dňami mala totiž nepríjemnú nehodu, pri ktorej sa po páde zo schodov vážne a bolestivo zranila. Teraz jej hrozí operácia!

Známa umelkyňa a dvojnásobná vdova Marcela Laiferová, ktorá nedávno oslávila svoje 72. narodeniny, sa pred pár dňami vážne zranila. Podľa našich informácií padla zo schodov a zranila si ruku a hlavu. Podrobnosti sme zisťovali u samotnej speváčky, ktorá kvôli zraneniu musela zrušiť aj koncert u našich západných susedov.

„Mala som taký pád. V noci v spánku som išla po schodoch a nezažala som si svetlo, zletela som, išla som opačným smerom,“ povedala nám Laiferová, ktorá o zranení nechcela veľmi hovoriť, no nakoniec nám priznala, čo sa jej presne stalo. „Tak našťastie nie som dolámaná vďaka tomu, že som športovala v živote aj športujem, svaly to udržali, ale asi sa utrhli od kosti a dnes na vyšetrení sa dozviem, či ma čaká aj nejaká operácia. Je to strašne bolestivé, ale viete čo, beriem lieky a natieram si to masťami, ktoré sú na tieto bolesti. No tak žijem, no čo, hlavná vec, že nie som dolámaná,“ povedala topkám v pondelok s úľavou vyštudovaná doktorka Laiferová.

Zisťovali sme, či si zranenie v noci ošetrovala sama, alebo si privolala lekársku pomoc. „Nie, neošetrovala, ja som totiž tak padla, že som hlavou dokonca rozbila stenu. Ale ja som si na tú stenu dala polystyrén spraviť, čiže ako som dole zletela, narazila som s tou hlavou a rozbila len polystyrén. Ale nebola som v bezvedomí, vedela som rukami aj nohami hýbať, tak som vyšla naspäť hore na poschodie, dala som si studenú sprchu, a to ma z toho šoku prebralo a zavolala som si samozrejme lekára. Som sa mohla zabiť,“ skonštatovala Laiferová, ktorá kvôli zraneniu teraz nemôže ani sama jazdiť autom.

Zaujímalo nás aj to, ako dlho sa bude zo zranení liečiť. „Tieto veci bolia rok, rok a pol. Všetko, čo je s kosťami, alebo či si udriete koleno, pamätajte si, že to bude toľko trvať. Určite budem chodiť aj na nejaké rehabilitácie, ale veď to nevadí, dôležité je, že nemám teraz sadru, že nie som zdrôtovaná, to by bolo strašné. Našťastie som nemala ani krvácanie do mozgu, nič, urobili mi CT, všetko,“ dodala na záver spevácka legenda, ktorej prajeme skoré uzdravenie!

Viac o téme: Marcela Laiferová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu