Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Cibulková sa neustále pretŕča: Pozrite, za toto dostala ešte aj cenu!

Dominika Cibulková Zobraziť galériu (15)
Dominika Cibulková (Zdroj: Instagram D.C.)

BRATISLAVA – Ohuruje nielen doma, ale aj vo svete! Dominika Navara Cibulková (28) patrí k našim najúspešnejším tenistkám. Okrem tenisu však miluje aj módu, čo pravidelne dokazuje fotografiami na sociálnych sieťach. Nahodená vo svojich luxusných outfitoch je inšpiráciou pre nejednu ženu. Najnovšie dostala za svoj štýl aj ocenenie.

Dominika Cibulková, ktorú pozná celý svet vďaka úspechom na tenisových kurtoch, neskrýva ani svoju ďalšiu záľuby, a to módu. Z domu vždy odchádza štýlovo nahodená a svoj outfit zdokumentuje selfie fotografiou vo výťahu. Túto jej vášeň si všimol aj prestížny magazín Sports Illustrated, ktorý zostavil rebríček 50 najštýlovejších športovcov sveta a zaradil tam aj Dominiku.

„Slovenka Cibulková je mimo kurtov super štýlová a je známa tým, že všetky svoje trendy outfity dokumentuje prostredníctvom selfie vo výťahovom zrkadle,” píše sa na stránke magazínu. Toto ocenenie si všimla aj Dominika a veľmi ju to potešilo.

„Ďakujem vám Sports Illustrated za umiestnenie v zozname 50 najlepšie oblečených športovcov. Aká česť, a dokonca som dostala ocenenie SELFIE AWARD,“ pochválila sa Cibulková svojim fanúšikom na Instagrame.

Nejde však len tak o nejakú cenu. Všetci športovci boli hodnotení na základe viacerých kritérií - podľa oblečenia, podľa toho, ako ho nosia, na akú príležitosť, či spolupracujú s módnymi návrhármi, či chodia na módne prehliadky, rovnako sa brala do úvahy ich prezentácia na sociálnych sieťach, či peniaze, ktoré za módne kúsky míňajú. Športovcov hodnotila porota zložená zo stylistov, novinárov, známych modeliek, a iných ľudí pracujúcich v módnom priemysle. Fotografie Cibulkovej outfitov nájdete v našej GALÉRII».

Viac o téme: Dominika Cibulková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu