Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Vittekovci na jednom podujatí: Toto by ste od Patrície a Roba nečakali!

Patrícia a Robo Vittekovci Zobraziť galériu (7)
Patrícia a Robo Vittekovci (Zdroj: Instagram P.V.)

ŠAMORÍN - Fúha, tak toto je poriadne čudné rodinné stretnutie. Hoci Patrícia (37) a Robo Vittekovci (35) už oficiálne netvoria pár nejaký ten rôčik, v očiach zákona sú ešte stále pokladaní za manželov. Súd, ktorý ich mal v júni rozviesť, totiž skončil neúspešne, a tak dvojica chtiac-nechtiac zostáva v stave manželskom. Pozrite sa, ako to vyzerá, keď sa kedysi zamilovaní prominenti stretnú na verejnosti!

Krach celebritného vzťahu začal v okamihu, keď bol futbalista 8 rokov po svadbe s Vittekovou prichytený pri nežnostiach s jojkárkou Alexandrou Orviskou. Odvtedy medzi oboma dámami na viac či menej pravidelnej báze pretrváva slovná vojna, ktorá dokonca rok po prevalení škandálu skončila bitkou.

Vzťah nedokázali zachrániť ani spoloční potomkovia Vittekovcov, dcérky Sofia Zara (11) a Cynthia Lara (11).  A práve starostlivosť o ne mala byť aj kameňom úrazu na júnovom súde. 

Patrícia Vitteková so svojimi dcérami.
Zobraziť galériu (7)
Patrícia Vitteková so svojimi dcérami.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Hoci ešte pred začiatkom súdu sa dvojica uvítala bozkom, na futbalovom zápase medzi Tureckom a Slovenskom už vyzeralo všetko inak. Každý z Vittekovoc totiž sedel na inej tribúne. Dcéry manželov sa objavili po boku svojej matky, kým Robo sa na opačnej strane musel uspokojiť so spoločnosťou priateľov. Málokto by čakal, že keď má na podujatí deti, bude od nich takto vzidialený. Usúdili by ste z pohľadu na Vittekovcov, že táto dvojica kedysi dlhé roky tvorila zamilovaný pár? 

Robo Vittek sa usadil mimo svojej rodiny.
Zobraziť galériu (7)
Robo Vittek sa usadil mimo svojej rodiny.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Patrícia VittekováRobo Vittek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu