Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kompenzácia pre Varinského: Pred rokmi ho vyšachoval Švajda, teraz dostal šancu!

Peter Varinský Zobraziť galériu (4)
Peter Varinský

BRATISLAVA - Dočkal sa! Televízia Markíza často dáva svojim tváram šancu zahviezdiť aj v iných typoch programov, než v akých sa objavujú bežne. A mnohým vďaka tomu stúpne popularita, či dokonca získajú lepší flek. Peter Varinský (35) mohol túto šancu dostať už pred 6 rokmi, no z Let’s Dance ho vyšachoval Patrik Švajda (45). Šporťák prišiel na rad až teraz.

Peter Varinský patril medzi horúcich kandidátov Let’s Dance 5. Lenže Markíza sa nakoniec rozhodla, že jeden člen spravodajského tímu im v zostave stačí a prednosť dostal Patrik Švajda. A tak šporťák dostal šancu až po šiestich rokoch. Ako oznámil portál markiza.sk, práve on je novým menom v rámci jesennej šou.

V roku 2011 nakoniec vyhrala Jana Hospodárová, ktorá vďaka víťazstvu vystrelila z Telerána a Reflexu práve do športovej redakcie. Neskôr lepšie fleky vďaka šou Tvoja tvár znie povedome dostali Viktor Vincze aj Lenka Vavrinčíková. Momentálne teda už nie je veľký priestor polepšiť si, no aspoň popularitu si môže Peter výrazne zvýšiť. Ako totiž ukázalo hlasovanie na facebookovej stránke, ľuďom je Varinský pomerne sympatický a keď predvedie sympatický výkon, národ si ho môže doslova zamilovať. 

„Teším sa veľmi a pripravujem sa poctivo. Lepšie povedané, zatiaľ sa hlavne snažím presvedčiť nohy, že nielen chodením je človek živý,“ povedal pre markizácku stránku Peter. Športový moderátor doplnil známe mená ako Emma Drobná, Eva Kramerová alias Evelyn, Braňo Deák, Vladimír Kobielsky, Petra Vajdová, Lenka Vavrinčíková, Silvia Lakatošová a Daniela Hantuchová. 

Viac o téme: Peter Varinský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu